Χοντρό κράξιμο από τον Μαρκ Χάμιλ για το Last Jedi: «Αυτός δεν ήταν ο δικός μου Luke Skywalker»
News

Χοντρό κράξιμο από τον Μαρκ Χάμιλ για το Last Jedi: «Αυτός δεν ήταν ο δικός μου Luke Skywalker»

Μία εβδομάδα έχει περάσει από την πρεμιέρα του Last Jedi στους κινηματογράφους και μπορεί η ταινία να σαρώνει στα ταμεία, αλλά η κουβέντα για την πλοκή της και τα όσα συνέβησαν συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Ο Μαρκ Χάμιλ, που υποδύεται τον Luke Skywalker, έχει πει εδώ και καιρό ότι όταν διάβασε το σενάριο δεν πίστευε αυτά που έβλεπε και ότι δεν συμφωνούσε με τα όσα συμβαίνουν στον χαρακτήρα του. Και σε νέα του συνέντευξη ανεβάζει ακόμα περισσότερους τους τόνους.

«Είπα στον Ράιαν Τζόνσον ότι οι Τζεντάι δεν τα παρατάνε. Ακόμα και αν ο Luke είχε ένα πρόβλημα θα έπαιρνε τις αποστάσεις του για έναν χρόνο και θα προσπαθούσε να ανασυγκροτηθεί. Αν είχε κάνει ένα λάθος θα προσπαθούσε να το διορθώσει» τόνισε ο Μαρκ Χάμιλ ασκώντας κριτική στον τρόπο που παρουσιάζεται ο χαρακτήρας του στη δεύτερη ταινίας της νέας τριλογίας.

«Αυτή είναι η επόμενη γενιά του Star Wars, έτσι σχεδόν είχα να σκεφτώ τον Luke ως άλλο χαρακτήρα. Μπορεί ναι είναι ο Jake Skywalker. Δεν ήταν ο δικός μου Luke Skywalker, αλλά έπρεπε να κάνω αυτό που ήθελε ο Ράιαν να κάνω γιατί εξυπηρετεί καλύτερα την ιστορία που ήθελε να πει».

Είναι σίγουρο ότι τα λόγια του Μαρκ Χάμιλ θα ρίξουν ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά της τεράστιας κόντρας που έχει ξεσπάσει με αφορμή την ταινία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: