Ο Χένρι Κάβιλ θέλει να υποδυθεί ξανά τον Superman!
News

Ο Χένρι Κάβιλ θέλει να υποδυθεί ξανά τον Superman!

To κινηματογραφικό σύμπαν της DC άνοιξε τα «πανιά» του το καλοκαίρι του 2013 με το Man of Steel που δίχασε το κοινό, αλλά οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι ο Χένρι Κάβιλ ταιριάζει πολύ στο ρόλο του Superman.

Μετά ήρθαν το Dawn of Justice και το Justice League με μέτριες κριτικές και εισπράξεις που δεν ανταποκρίθηκαν σε καμία περίπτωση στις προσδοκίες, με τη DC να αποφασίζει τελικά να αλλάξει πλάνο και να κατευθύνεται σε διαφορετικά μονοπάτια που οδήγησαν σε τεράστιες επιτυχίες όπως το Wonder Woman, το Aquaman και πιο πρόσφατα η ταινία του Joker.

Για τον Superman δεν υπήρξε ποτέ επίσημη ενημέρωση, όμως το μελλοντικό πλάνο δεν τον περιελάμβανε, τουλάχιστον με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα. Ο Χένρι Κάβιλ όμως θεωρεί ότι ο ρόλος του ανήκει ακόμα και ελπίζει να επιστρέψει σύντομα. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη του στο Men’s Health.

«Δεν θα κάτσω ήσυχα στο σκοτάδι ενώ συμβαίνουν τόσα πολλά. Δεν έχω παρατήσει τον ρόλο. Υπάρχουν πολλά που μπορώ να δώσω ακόμα στον Superman. Πολλές ιστορίες να πούμε. Πολλές αλήθειες και ειλικρινείς πτυχές του χαρακτήρα που θέλω να ασχοληθώ. Θέλω να βασιστούμε στα κόμικ, αυτό είναι σημαντικό για μένα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα φέρουν δικαιωση για τον Superman. Αυτή τη στιγμή λοιπόν λέω: Θα δείτε». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ