Ο Χένρι Κάβιλ θα πρωταγωνιστήσει στο νέο Higlander!
News

Ο Χένρι Κάβιλ θα πρωταγωνιστήσει στο νέο Higlander!

Πέντε χρόνια μετά τα πρώτα σχέδια που είχαν γίνει για reboot του Highlander, όπως όλα δείχνουν το πρότζεκτ προχωράει επιτέλους και μάλιστα ο Χένρι Κάβιλ βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό ποιον θα υποδυθεί αλλά το ρεπορτάζ του Hollywood Reporter λέει ότι θα έχει έναν από τους δύο κεντρικούς ρόλους. Ο Chad Stahelski του John Wick παραμένει στο τιμόνι της νέας αυτής ταινίας και στο παρελθόν είχε δηλώσει μεγάλος οπαδός της ιστορίας.

«Είμαι μεγάλος φαν της πρώτης ταινίας αφού την είχα δει όταν ήμουν στο λύκειο. Έχει τόσο όμορφες αναφορές στην αθανασία, την αγάπη και την ταυτότητα του καθενός και όλα αυτά τυλιγμένα μέσα σε μία πλούσια μυθολογία».

Το πρώτο Highlander κυκλόφόρησε το 1986 με τους Christopher Lambert, Sean Connery και Clancy Brown στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των αθάνατων που παλεύουν για περισσότερη δύναμη, ενώ στο τέλος φυσικά πρέπει να μείνει μόνο ένας!

Ακολούθησε τέσσερα sequel αλλά και τρεις τηλεοπτικές σειρές. Ο Χένρι Κάβιλ έγινε γνωστός φυσικά από τον ρόλο του Superman, ενώ πριν λίγο καιρό ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν του Witcher στο Netflix.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ