Χαμός στο American Gods: Αποχώρησαν οι δημιουργοί, στον αέρα η 2η σεζόν!
News

Χαμός στο American Gods: Αποχώρησαν οι δημιουργοί, στον αέρα η 2η σεζόν!

Ήταν μία από τις καλύτερες νέες σειρές του 2017. Η πρώτη σεζόν του American Gods έκλεψε τις εντυπώσεις, χειρίστηκε πολύ καλά το υλικό από το βιβλίο του Neil Gaiman και οι προοπτικές για τη συνέχεια ήταν εξαιρετικές.

Όλα άλλαξαν όμως χθες όταν έγινε γνωστό ότι η εταιρεία παραγωγής τα έσπασε με τους δημιουργούς της σειράς Bryan Fuller και Michael Green που είχαν αναλάβει το δύσκολο έργο να μεταφέρουν ένα τόσο σημαντικό βιβλίο στη μικρή οθόνη.

Θα μπορούσαν να γραφτούν πολλά για τους λόγους του διαζυγίου, αλλά το θέμα είναι ένα. Τα λεφτά. Οι δημιουργοί περίμεναν ότι λόγω των αυξημένων αναγκών της σειρά θα έχουν στα χέρια τους αν όχι μεγαλύτερο, τουλάχιστον το ίδιο μπάτζετ, αλλά όπως τους ενημέρωσε η FremantleMedia υπήρχε το ενδεχόμενο τα χρήματα να ήταν λιγότερα, λόγω της αλλαγής της φορολογίας στον Καναδά όπου γίνονται τα γυρίσματα.

Fuller και Green δεν δέχθηκαν να συνεχίσουν με αυτό το καθεστώς και αποχώρησαν βάζοντας πλέον ένα μεγάλο ερωτηματικό στην εξέλιξη της σειράς αφού θεωρητικά η 2η σεζόν θα ερχόταν στο starz το επόμενο καλοκαίρι. Το τι θα γίνει και το ποιος θα πάει τη θέση τους αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα μεγάλο ερωτηματικό και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση στην παραγωγή.

Tο μοναδικό θετικό από αυτή την υπόθεση είναι ότι ο Bryan Fuller ίσως να μπορέσει να ασχοληθεί ξανά με το Hannibal που δεν αποκλείεται να επιστρέψει στις οθόνες μας κάποια στιγμή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ