Χαμός σε αίθουσα μπόουλινγκ – Τράβηξε όπλο σε αγώνα πρωταθλήματος
News

Χαμός σε αίθουσα μπόουλινγκ – Τράβηξε όπλο σε αγώνα πρωταθλήματος

Σάλο έχει προκαλέσει στο η κίνηση ενός διαγωνιζόμενου σε αγώνα μπόουλινγκ να τραβήξει όπλο ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη μία κρίσιμη μάχη για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Smokey έκανε την προσπάθεια του ρίχνοντας 8 κορίνες.  Ένα μέλος της αντίπαλης ομάδας, ο Walter Sobchak είχε αντιρρήσεις για το αν η βολή ήταν νόμιμη αφού θεώρησε ότι ο Smokey είχε πατήσει τη γραμμή και έπρεπε να ακυρωθεί.

Όταν οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός με ατάκες του τύπου «δεν έγινε και τίποτα», ο Walter έβγαλε από την τσάντα του ένα περίστροφο εκφράζοντας παράλληλα την απορία για το αν είναι ο μόνος που δίνει βάση στους κανονισμούς.

Ο εκνευρισμός του Walter -που θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι βετεράνος του Βιετνάμ- μεγάλωνε συνεχώς και έστρεψε το περίστροφο του στον Smokey απαιτώντας από αυτόν να γράψει στο χαρτί ότι η προσπάθεια του ήταν άκυρη.

«Mark it Zero» έλεγε ξανά και ξανά.

Ο συμπαίκτης του Walter, Jeffrey “The Dude” Lebowski, προσπαθούσε σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού να τον ηρεμήσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ο Smokey υπό την απειλή του  όπλου λύγισε και σημείωσε τελικά στο χαρτί ότι η προσπάθεια του ήταν άκυρη και γυρνώντας στον Walter του είπε χαρακτηριστικά: «All right, it’s fucking zero. Are you happy, you crazy fuck?».

Ήρεμος πλέον ο Walter Sobchak έβαλε το περίστροφο στην τσάντα και δικαιολόγησε την ενέργεια του λέγοντας «It’s a league game Smokey». Η ομάδα του Walter έφυγε από τον χώρο λίγο πριν φτάσει η αστυνομία.

Δείτε το βίντεο από το περιστατικό:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ