Χαμός: Όλο το πρόγραμμα της Marvel για την επόμενη διετία
News

Χαμός: Όλο το πρόγραμμα της Marvel για την επόμενη διετία

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Με το Far From Home του Spider-Man να ρίχνει και επίσημα την αυλαία της τρίτης φάσης του MCU, περιμέναμε πώς και πώς τις ανακοινώσεις της Marvel από την Comic Con του Σαν Ντιέγκο για το πρόγραμμα των επόμενων χρόνων.

Και ο Kevin Fiege που ανέβηκε στη σκηνή δεν απογοήτευσε, με μία σειρά βαρβάτων ανακοινώσεων.

Αρχικά μάθαμε ότι η πρώτη ταινία που θα δούμε στους κινηματογράφους είναι αυτή της Black Widow που έρχεται την 1η Μαΐου του 2020. Πρωταγωνιστεί φυσικά η Σκάρλετ Γιόχανσον ενώ μαζί της θα είναι οι David Harbour, O-T Fagbenle, Rachel Weisz και Florence Pugh.  Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για τη χρονική περίοδο που θα εξελίσσεται η ταινία, όμως προβλήθηκε ένα μικρό κλιπ μάχης.

Στις 6 Νοεμβρίου του 2020 έρχεται η ταινία των Eternals με την Αντζελίνα Τζολί, ενώ η ηθοποιός έκανε εμφάνιση-έκπληξη στη Comic Con μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της. Αυτοί είναι  οι Richard Madden (Icarus), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek(Ajak), Lia McHugh (Sprite), and Don Lee (Gilgamesh).

Ενώ οι περισσότερες ανακοινώσεις είχαν να κάνουν με ήρωες που ήδη ξέρουμε, είδαμε και έναν νέο χαρακτήρα. Είναι ο Shang-Chi που θα τον υποδυθεί ο Simu Liu στο Τhe Legend of the Ten Rings που έρχεται στους κινηματογράφους στις 12 Φεβρουαρίου του 2021. 

Αυτές που ακολουθούν είναι οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των σειρών που είχαν ήδη ανακοινωθεί για την πλατφόρμα Disney+.

The Falcon and the Winter Solider – Φθινόπωρο 2020

Wanda Vision – Άνοιξη 2021

Loki – Άνοιξη 2021

Hawkeye – Φθινόπωρο 2021

Το καλοκαίρι του 2021 θα κάνει πρεμιέρα επίσης στο Disney+ το What If... που θα είναι μία  animation σειρά με αγαπημένους ήρωες σε εναλλακτικές πραγματικότητες.

Επιστρέφοντας στο κινηματογραφικό τοπίο έχουμε το Doctor Strange and the Multiverse of Madness που έρχεται τον Μάιο του 2021 και θα φέρει τη Scarlet Witch της Ελίζαμπεθ Όλσεν δίπλα στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και όπως ειπώθηκε στο πάνελ θα είναι η πρώτη τρομακτική ταινία του MCU!

Για την τέταρτη ταινία του Thor είχαμε ενημερωθεί, όμως τώρα ξέρουμε ότι θα έχει τίτλο Love and Thunder, θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2021 και θα φέρει ξανά τη Νάταλι Πόρτμαν στο MCU σε ρόλο θηλυκού Thor μαζί φυσικά με τον Κρις Χέμσγουορθ.

Ο Kevin Feige ανακοίνωσε και επίσημα τα σίκουελ των Captain Marvel, Black Panther και Guardians of The Galaxy χωρίς όμως να μας δώσει ημερομηνίες κυκλοφορίας ενώ κράτησε μία μεγάλη έκπληξη για το τέλος.

Ανέβασε στη σκηνή τον Mahershala Ali που μπαίνει στο MCU και θα υποδυθεί τον Blade σε νέα σόλο ταινία!

Αυτά που ακολουθούν είναι τα logo των ταινιών και των σειρών που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ