Χαμός στο Star Wars: Αποχώρησε ο σκηνοθέτης της τρίτης ταινίας
News

Χαμός στο Star Wars: Αποχώρησε ο σκηνοθέτης της τρίτης ταινίας

Τα έχουν τα θεματάκια τους στο κινηματογραφικό σύμπαν του Star Wars, αφού μετά τις συνεχόμενες αλλαγές στο Rogue One και την αλλαγή σκηνοθέτη στην επερχόμενη ταινία για τον Χαν Σόλο, έχουμε ίσως την πιο σημαντική αλλαγή.

Και αυτό γιατί αφορά τον σκηνοθέτη της τρίτης ταινίας στην κεντρική τριλογία. Θυμίζουμε ότι το Force Awakens είχε σκηνοθετήσει ο JJ Abrams, το επερχόμενο Last Jedi έχει την υπογραφή του Rian Johnson, ενώ από τον Αύγουστο του 2015 το πρότζεκτ της τρίτης ταινίας είχε αναλάβει ο Colin Trevorrow (Jurassic World, The Book of Henry).

Τώρα όμως και λιγότερο από δύο χρόνια από την προγραμματισμένη κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους (τον Μάιο του 2019), η LucasFilm ανακοίνωσε το διαζύγιο της με τον σκηνοθέτη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

Lucasfilm και ο Colin Trevorrow αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν τους δρόμους τους για το Star Wars: Episode IX. Ο Colin ήταν ένας εξαιρετικός συνεργάτης σε όλη τη διαδικασία αλλά όλοι φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι το όραμα μας για την ταινία διαφέρει. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον Colin και θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία σύντομα. 

Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τον αντικαταστάτη του αν και λογικά η εταιρεία θα έχει ήδη έτοιμη την επιλογή της. Ένας από τους πιθανότερους λόγους του διαζυγίου μοιάζει να είναι η πρόσληψη πριν λίγο καιρό του Jack Thorne που ανέλαβε να γράψει το σενάριο από την αρχή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: