Casa de Papel: Οι πρώτες εικόνες από το τέλος
News

Casa de Papel: Οι πρώτες εικόνες από το τέλος

Σε δύο δόσεις αναμένεται να έρθει ο πέμπτος και τελευταίος κύκλος του Casa de Papel, με τα πρώτα πέντε επεισόδια να κάνουν πρεμιέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου και τα υπόλοιπα τέσσερις μήνες μετά, στις αρχές Δεκεμβρίου.

Η αρχής της τελευταίας σεζόν βρίσκει την ομάδα αποκλεισμένη στην τράπεζα της Ισπανία για πάνω από 100 ώρες. Έχουν καταφέρει να σώσουν τη Lisbon, αλλά η πιο σκοτεινή στιγμή είναι εδώ όταν χάνουν ένα μέλος τους. Ο Professor έχει πέσει στα χέρια της Sierra και για πρώτη φορά δεν έχει πλάνο διαφυγής.

Και πάνω στην ώρα που φαίνεται ότι δεν μπορεί να συμβεί κάτι άλλο χειρότερο, έρχονται αντιμέτωπη με έναν αντίπαλο πολύ πιο δυνατό από αυτούς που έχουν συνηθίσει. Τον στρατό. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία είναι κοντά και  καταλήγει σε πόλεμο! Αυτές που ακολουθούν είναι οι πρώτες εικόνες.

LA CASA DE PAPEL (L to R) RODRIGO DE LA SERNA as PALERMO, ITZIAR ITUÑO as LISBOA, JAIME LORENTE as DENVER, BELÉN CUESTA as MANILA in episode 02 of LA CASA DE PAPEL. Cr. TAMARA ARRANZ/NETFLIX © 2020

LA CASA DE PAPEL (L to R) ÚRSULA CORBERÓ as TOKIO in episode 04 of LA CASA DE PAPEL. Cr. TAMARA ARRANZ/NETFLIX © 2020

LA CASA DE PAPEL (L to R) ÁLVARO MORTE as PROFESOR, NAJWA NIMRI as ALICIA SIERRA in episode 01 of LA CASA DE PAPEL. Cr. MANOLO PAVÓN/NETFLIX © 2020

LA CASA DE PAPEL (L to R) ESTHER ACEBO as ESTOCOLMO in episode 02 of LA CASA DE PAPEL. Cr. TAMARA ARRANZ/NETFLIX © 2020

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ