Η Captain Marvel επιστρέφει και επίσημα στο MCU με πολλές αλλαγές
News

Η Captain Marvel επιστρέφει και επίσημα στο MCU με πολλές αλλαγές

Στο πρώτο κύμα των ανακοινώσεων για τα επόμενα βήματα του MCU που έγιναν μέσα στο 2019, απουσίασε το σίκουελ της Captain Marvel, όμως δεν υπήρχε ποτέ αμφιβολία ότι θα δούμε την επιστροφή της. Οι εισπράξεις της πρώτης ταινίας που ξεπέρασαν το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, ήταν φυσικά το εισιτήριο για τη συνέχεια.

Όπως αποκαλύπτει το Hollywood Reporter, η Marvel ξεκινά και επίσημα τον σχεδιασμό για την δεύτερη ταινία με την Μπρι Λάρσον να παραμένει στον ομώνυμο ρόλο, και την πλοκή να μεταφέρεται από τη δεκαετία του 90 στο παρόν του MCU.

Αυτή δεν θα είναι η μοναδική αλλαγή, αφού το σενάριο θα υπογράψει η Megan McDonnell που βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις και προέρχεται από την ομάδα που έγραψε το σενάριο για το WandaVision που έρχεται μέσα στη χρονιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι Anna Boden και Ryan Fleck που μοιράστηκαν τα σκηνοθετικά καθήκοντα, δεν θα συμμετάσχουν στο σίκουελ, αλλά παραμένουν στο MCU, πιθανότατα για σειρά που θα προβληθεί από το Disney Plus.

Αυτή την εποχή ο Kevin Feige βρίσκεται σε αναζήτηση γυναίκας που θα αναλάβει τη σκηνοθεσία, με στόχο η ταινία να βγει στις αίθουσες κάποια στιγμή μέσα στο 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ