Bruce Dickinson: Οι Iron Maiden είναι στο στούντιο!
News

Bruce Dickinson: Οι Iron Maiden είναι στο στούντιο!

Παρά τις φήμες που υπήρχαν το 2019 ότι οι Iron Maiden μπήκαν στο στούντιο για το νέο τους άλμπουμ, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από το συγκρότημα, που ετοιμαζόταν φέτος να συνεχίσει την περιοδεία. Προφανώς και τα πλάνα άλλαξαν λόγω της πανδημίας και το ευχάριστο νέο είναι πώς έχουμε την πρώτη απόδειξη ότι δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό.

Το είπε ο ίδιος ο Bruce Dickinson σε βίντεο που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του συγκροτήματος στο youtube.

«Όλοι έχουμε περάσει δύσκολες στιγμες. Οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο αλλα και οι Maiden. Θα θέλαμε να είμαστε σε περιοδεία. Πολλά πράγματα που είχαμε προγραμματίσει δεν συνέβησαν αυτή τη χρονιά, αυτό είναι προφανές. Αλλά έχουμε σχέδια. Τι κάνουμε στο μεταξύ; Ασχολούμαστε λίγο με τη σύνθεση. Μιλάω με τον Steve Harris και περνάμε λίγο χρόνο μαζί στο στούντιο. Σε τι δουλεύουμε δεν μπορώ να σας πω γιατί θα έπρεπε να με σκοτώσουν.  Είμαστε όλοι εδώ και είμαστε πανέτοιμοι να ξεκινήσουμε. Δεν πάμε πουθενά. Είμαστε ενωμένοι και υπάρχουν πολλά σπουδαία πράγματα που θα συμβούν στο κοντινό μέλλον». 

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ των Iron Maiden, Book of Souls, κυκλοφόρησε πίσω στο 2015 και μετά την περιοδεία για τον δίσκο, το συγκρότημα σάρωσε τον… κόσμο με την Legacy of the Beast περιοδεία που πέρασε και από τη χώρα μας το 2018. Οι συναυλίες που αναβλήθηκαν φέτος λόγω της πανδημίας έχουν ήδη μεταφερθεί στο καλοκαίρι του 2021.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ