Από την πορεία της υγείας του Bruce Dickinson θα κριθούν τα μελλοντικά σχέδια των Iron Maiden
Music

Από την πορεία της υγείας του Bruce Dickinson θα κριθούν τα μελλοντικά σχέδια των Iron Maiden

Το ότι το θέμα υγείας του Bruce Dickinson δεν είναι μια απλή υπόθεση το ξέραμε από την πρώτη στιγμή και γινόταν σαφές από την ανακοίνωση των Iron Maiden.

Αν και η πρόγνωση είναι καλή κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακόμα αν ο καρκίνος έχει υποχωρήσει. Όπως τονίζει σε δήλωση του ο μάνατζερ της μπάντας στην επίσημη σελίδα των Maiden στο Facebook, όλα θα ξεκαθαρίσουν στα τέλη Μάιου. Μόνο τότε και όταν ο Bruce είναι σε θέση να κάνει μαγνητική εξέταση θα μπορούν να βγουν συμπεράσματα.

Και όπως τονίζει ο Rod Smallwood, τα μελλοντικά σχέδια των Maiden θα κριθούν από τα αποτελέσματα των εξετάσεων.  Αυτή η ατάκα συμπεριλαμβάνει φυσικά και το άλμπουμ που ετοίμαζαν πριν την διάγνωση στον Bruce.

O Bruce μου ζήτησε να σας ευχαριστήσω όλους για τη συμπαράσταση και τις ευχές σας. Έχει συγκινηθεί πολύ και παίρνει κουράγιο από την αυθεντική και γεμάτη συναισθήματα ανταπόκριση της οπαδών των Maiden σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ακτινοβολία που έχει δεχθεί ως θεραπεία συνεχίζει να υπάρχει στο σώμα για περίπου τρεις εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, έτσι παρά το γεγονός ότι οι επτά εβδομάδες θεραπειών έχουν ολοκληρωθεί έχει περάσει μία μεγάλη περίοδο πόνου. Τώρα έχει αρχίσει να αναρρώνει, αν και ο πόνος από το πρήξιμο θα παραμείνει. Όταν θα υποχωρήσει, σε περίπου δύο μήνες, θα μπορέσει να κάνει μαγνητική.

 Μόνο τότε θα μπορούμε να δούμε το αν ο καρκίνος έχει υποχωρήσει οριστικά. Παρόλα αυτά η πρόγνωση εξακολουθεί να είναι καλή και όλοι είναι εξαιρετικά αισιόδοξοι για πλήρη ανάρρωση.

Αμέσως μετά τη μαγνητικά θα είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε αναλυτικά, πιθανότατα στα τέλη Μάιου δηλαδή. Μετά από αυτό θα χρειαστούν μερικοί μήνες για να επανέλθει ο Bruce σε full φόρμα. Όπως είναι λογικό ολόκληρη η μπάντα στηρίζει τον Bruce και τα μελλοντικά σχέδια των Maiden θα κριθούν από την πορεία της υγείας του.

Συνεχίστε να μας στέλνετε τις θετικές σας σκέψεις. Τις εκτιμούμε πολύ“.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ