Bruce Dickinson: «Έχω φορέσει μερικά από τα πιο γελοία παντελόνια στον κόσμο»
News

Bruce Dickinson: «Έχω φορέσει μερικά από τα πιο γελοία παντελόνια στον κόσμο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Steve Wright In The Afternoon στο BBC Radio 2 ήταν ο Bruce Dickinson και μίλησε για την περιοδεία που κάνει για την προώθηση της αυτοβιογραφίας του What Does This Button Do?.

Μετά λοιπόν από μία παύση λόγω της πανδημίας, ο Bruce θα επιστρέψει στις εμφανίσεις από τον Αύγουστο και ο παρουσιαστής της εκπομπής του ζήτησε να αποκαλύψει καποιες από τις πιο περίεργες ερωτήσεις που του έχει κάνει το κοινό.

«Ρωτάνε τα πάντα. Κάποιοι ρωτάνε για το συγκρότημα. Αλλά υπάρχουν και πολύ παράξενες ερωτήσεις. Κάποιος έγραψε, θυμάσαι που συνάντησες τη μάνα μου σε ένα ξενοδοχείο στη Βουδαπέστη το 1983. Και τότε το μυαλό μου αρχίζει να τρέχει πολύ γρήγορα. Αλλά στο τέλος είχε γράψει, δεν είσαι ο πατέρας μου, το έχω τσεκάρει. Όταν σου τυχαίνουν τέτοια πράγματα είναι χρυσάφι για την κωμική πλευρά της παράστασης» τόνισε ο τραγουδιστής των Iron Maiden.

«Προσπαθώ να αυτοσαρκάζομαι όσο μπορώ. Είμαι ένοχος για το αδίκημα του να έχω φορέσει για μεγάλο διάστημα, μερικά από τα πιο γελοία παντελόνια του κόσμου. Εκείνη την εποχή μου φαινόταν λογικό, όμως υπάρχει λόγος; που δεν με έχουν καλέσει στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού»

Μέσα στον μήνα που διανύουμε υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να μάθουμε λεπτομέρειες για το επόμενο δισκογραφικό βήμα των Iron Maiden αφού το συγκρότημα έχει κάνει πολλά πανέξυπνα teaser που δείχνουν προς τις ανακοινώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ