Ο Bruce Dickinson απέκτησε smartphone στα γεράματα και η ζωή του... καταστράφηκε
News

Ο Bruce Dickinson απέκτησε smartphone στα γεράματα και η ζωή του… καταστράφηκε

Καλεσμένος του Planet Rock ήταν ο Bruce Dickinson για να μιλήσει για τη συμβολή του στον φιλανθρωπικό οργανισμό Heavy Metal Truants και εκεί εξομολογήθηκε ότι σχέση του με τα spartphone ήταν ανύπαρκτη.

Αφού έδειξε στην κάμερα μία νεότερη εκδοχή του κλασικού 3310 της Nokia είπε ότι είναι πλέον αναγκασμένος να το χρησιμοποιεί. Τονίζουμε ότι αυτή η εκδοχή του Nokia έχει πάνω εφαρμογές και τυπικές λειτουργίες internet, όχι πάντως τίποτα συγκλονιστικό.

«Πριν από έναν χρόνο μου έδωσαν αυτό το τηλέφωνο από τα κεντρικά γραφεία των Maiden. Μου είπαν ότι αυτό θα είναι το smartphone σου, είχε μέσα κάρτα SIM κτλ. Είπαν ευχαριστώ, το έβαλα στην άκρη και δεν το άγγιξα ξανά. Μέχρι που ήρθε η ώρα για το Heavy Metal Truants. Μου ξαναείπαν ότι πρέπει να αρχίσω να το χρησιμοποιώ. Και έτσι έβαλα την κάρτα SIM και πλέον έχω smartphone. Βασικά, η ζωή μου καταστράφηκε πλέον. Αλλά κάνει μερικά ενδιαφέροντα πράγματα».

Πριν από μερικές ημέρες ο Bruce Dickinson αποκάλυψε ότι υπεβλήθη σε επέμβαση αντικατάστασης ισχίου.

««Κάνω πλέον φυσιοθεραπείες και ασκήσεις που έκανα όταν ήμουν 16-17 χρονών, είναι τρελό το τι μπορεί να κάνει το ανθρώπινο σώμα» δήλωσε σχετικά. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ