Ο Brann Dailοr απολογήθηκε εκ μέρους των Mastodon για τα ομοφοβικό σχόλιο του Brent Hinds

Roxx |

Οι Mastodon κυκλοφόρησαν πριν από μερικές ημέρες ένα καταπληκτικό άλμπουμ, αλλά ήρθε ο Brent Hinds σε συνέντευξη που έδωσε στον  Jamey Jasta, να να δημιουργήσει πολύ άσχημες εντυπώσεις, με το ομοφοβικό σχόλιο που έκανε μιλώντας για την περιοδεία που είχαν κάνει με τους Disturbed.

Ο κιθαρίστας της μπάντας αποκάλεσε την περιοδεία και το γεγονός ότι έπρεπε να παίξει για οπαδούς των Disturbed ως «gay shit», κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατηρήτο και σχολιάστηκε αρνητικά.

Ο συντάκτης του site Metal Riot, Morgan Y. Evans, που δηλώνει μέλος της LGBTQ κοινότητας, άφησε ένα σχόλιο στο instagram της μπάντας, με το οποίο δηλώνει την απογοήτευση του για τη δήλωση του Hinds και τονίζει τα προφανή. Ότι βρισκόμαστε στο 2021 και δεν έχουν θέση πουθενά τέτοια σχόλια.

Μέσω του λογαριασμού των Mastodon σχολίασε ο Brann Dailor ζητώντας συγγνώμη τόσο για το ομοφοβικό σχόλιο αλλά και για τα όσα είπε ο Brent για τους Disturbed, ενώ σε προσωπική συνομιλία που είχε με τον συντάκτη του ανέφερε ότι δεν μπορεί να ελέγξει τον Brent Hinds που ούτως ή άλλως δίνει σπάνια συνεντεύξεις.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ