The Witcher: Δύο μοναδικές μεταφορές των ομότιτλων διηγημάτων του Andrzej Sapkowski
Books

The Witcher: Δύο μοναδικές μεταφορές των ομότιτλων διηγημάτων του Andrzej Sapkowski

ENA ΨΗΓΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ  –  ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ – ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΔΙΗΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ANDRZEJ SAPKOWSKI ΣΕ GRAPHIC NOVEL – ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ANUBIS

Δύο μοναδικές ιστορίες του Γκέραλτ σε έναν τόμο! Ο ήρωας που αγάπησαν εκατομμύρια άνθρωποι μέσα από τα videogames και την επιτυχημένη σειρά του Netflix!

Στην πρώτη ιστορία, ο Γκέραλτ θα βρεθεί σε μία απομονωμένη έπαυλη, όπου θα γίνει δεκτός από έναν αλλόκοτο οικοδεσπότη: ένα τέρας το οποίο μιλάει και φέρεται σαν άνθρωπος! Ο Γκέραλτ θα ακούσει την ιστορία του και θα προσπαθήσει να βρει πώς να σπάσει την κατάρα που το δένει!

Στη δεύτερη, ένας μάγος αναθέτει στο Γητευτή να σταματήσει μία γυναίκα που θέλει να τον σκοτώσει! Μία κοπέλα που βρίσκεται κάτω από την Κατάρα του Μαύρου Ήλιου. Όταν όμως τη βρίσκει, εκείνη αποκαλύπτει τα εγκλήματα που διέπραξε ο μάγος και ο Γκέραλτ βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα· και όποια απόφαση κι αν πάρει, θα οδηγήσει στην τραγωδία.

ΣΕΝΑΡΙΟ: AndrzejSapkowski, JacekRembis, TravisCurrit, BorysPugacz-Muraszkiewicz

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ: JonasScharf, Adam Gorham

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Ηλίας Τσιάρας, Χρήστος Τσέλιος

ISBN: 978-618-5797-16-4   |   ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ: ΕΒ-00-1917

ΣΕΛΙΔΕΣ: 108   |   ΣΧΗΜΑ: 17 x 26 εκ.   |   ΤΙΜΗ: 15,50 €

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.