Νέες κυκλοφορίες: «Stranger Things και Dungeons & Dragons» και «Marvel Action Spider-Man: Μια Νέα Αρχή»
Books

Νέες κυκλοφορίες: «Stranger Things και Dungeons & Dragons» και «Marvel Action Spider-Man: Μια Νέα Αρχή»

Οι Εκδόσεις Anubis αποχαιρετούν το 2021 με την κυκλοφορία δύο νέων graphic novels, το «Stranger Things και Dungeons & Dragons», μια συναρπαστική ιστορία για κάθε λάτρη των Stranger Things και Dungeons & Dragons, και το graphic novel «Marvel Action Spider-Man: Μια Νέα Αρχή», που συστήνει το μεγαλύτερο ήρωα της Marvel στη νέα γενιά!

«Stranger Things και Dungeons & Dragons»: Εμπνευσμένο από τη σειρά φαινόμενο «Stranger Things» του Netflix με τους εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές!

Ακολουθήστε την παρέα από το Χόκινς της Ιντιάνα καθώς ανακαλύπτουν τα θρυλικά τέρατα και τις επικές περιπέτειες του παιχνιδιού ρόλων Dungeons & Dragons! Πολύ πριν ο τρομακτικός Ντεμογκόργκον απαγάγει έναν απ’ αυτούς και τον μεταφέρει στο Πάνω Κάτω, δείτε τον Μάικ, τον Λούκας, τον Γουίλ να γίνονται φίλοι με τον Ντάστιν χάρη στο παιχνίδι που θα καθορίσει την παιδική τους ηλικία. Δείτε πώς δημιουργήθηκε η ομάδα καθώς η παρέα αντιμετωπίζει ενωμένη επικίνδυνες αποστολές και ζει μοναδικές ιστορίες, που τους διδάσκουν την αξία της φιλίας και τους δίνουν το θάρρος να τα βάλουν με τους νταήδες που τους ταλαιπωρούν κάθε μέρα.

Το σενάριο υπογράφουν οι σταρ των κόμιξ αλλά και των παιχνιδιών ρόλων Jim Zub (Rick and Morty vs. D&D, Conan: Serpent War, Dungeons & Dragons: Infernal Tides) και Jody Houser (Critical Role: Vox Machina, Stranger Things, Star Wars), με κοφτερή σαν λεπίδα εικονογράφηση από το ανερχόμενο ταλέντο Diego Galindo (Power Rangers, Kino) και εκπληκτικά χρώματα από τη MsassyK (Isola), τόσο εντυπωσιακά όσο και μια μαγική ριπή.

«Marvel Action Spider-Man: Μια Νέα Αρχή»: Ένα graphic novel που συστήνει το μεγαλύτερο ήρωα της Marvel στη νέα γενιά!

Μια εκπληκτική εποχή ξεκινά εδώ! Ο Πίτερ Πάρκερ έχει ζήσει μοναδικές περιπέτειες με απίθανους υπερήρωες και έχει αντιμετωπίσει τρομερούς υπερεγκληματίες, αλλά το λύκειο αποδεικνύεται η μεγαλύτερη πρόκληση που έχει βρει ποτέ απέναντί του.  Ευτυχώς, θα μπορέσει να τα βγάλει πέρα… με τη βοήθεια των φίλων του: του Μάιλς Μοράλες και της Γκουέν Στέισι!

Το «Μια Νέα Αρχή» είναι η ιδανική αφετηρία για να ταξιδέψετε στον κόσμο του Σπάιντερ-Μαν και των εκπληκτικών φίλων του! Σε σενάριο  της  Delilah S. Dawson και εικονογράφηση του  Fico Ossio, το graphic novel «Marvel Action Spider-Man: Μια Νέα Αρχή» βρίσκεται στην 23η θέση μεταξύ των 100 καλύτερων παιδικών superhero comics σύμφωνα με τη λίστα του Amazon.

anubis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ