Έγινε η απώλεια συνήθεια μας: Ένα βιβλίο, μια ιστορία για τα Διάφανα Κρίνα
Books

Έγινε η απώλεια συνήθεια μας: Ένα βιβλίο, μια ιστορία για τα Διάφανα Κρίνα

Η ιστορία της δημιουργίας μιας από τις πιο δημοφιλείς μπάντες του ελληνικού ροκ, έρχεται μέσα από το βιβλίο «Έγινε η απώλεια συνήθεια μας» του Θάνου Σαρρή, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΟΞΥ.

Το δισκογραφικό ντεμπούτο των Διάφανων Κρίνων, η πορεία και τα μουσικά ταξίδια που μας χάρισαν μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών, των ανθρώπων που βρέθηκαν στο πλάι τους, καθώς κι εκείνων που ως παρατηρητές βίωσαν το φαινόμενο του ελληνόφωνου ροκ.

Το Έγινε η Απώλεια Συνήθειά μας ήταν το άλμπουμ που θεμελίωσε την ξεχωριστή σχέση των ακροατών με τα Διάφανα Κρίνα. Σφυρηλάτησε έναν δεσμό που με τα χρόνια έθρεψε, δημιούργησε χιλιάδες ιστορίες χαμένων τρένων που ξαναμπήκαν στις ράγες, συναυλιών πνιγμένων στο σκοτάδι και το συναίσθημα, βασανισμένων ψυχών που βρήκαν απάγκιο κι αντάμωσαν με άλλες.

Tο βιβλίο αυτό αφηγείται την ιστορία της δημιουργίας της μπάντας και του δισκογραφικού ντεμπούτου των Κρίνων μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών, των ανθρώπων που βρέθηκαν στο πλάι τους, καθώς κι εκείνων που ως παρατηρητές βίωσαν από πολύ κοντά τη δημιουργία ενός ξεχωριστού κεφαλαίου για το ελληνόφωνο ροκ, το οποίο συνάντησε την ποίηση και άλλαξε για πάντα.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ.