«Ο Δρόμος για το Νεβεργουίντερ»: Το επίσημο prequel της ταινίας «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών»
Books

«Ο Δρόμος για το Νεβεργουίντερ»: Το επίσημο prequel της ταινίας «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών»

Γνωρίστε τους ήρωες της επόμενης γενιάς του DnD! Ο Έτζιν βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, με μόνα όπλα το λαούτο και τη γοητεία του. Σχεδόν. Όμως μια τυχαία συνάντηση με τη σκληρή και άγρια Χόλγκα θα τα αλλάξει όλα. Ο Έτζιν θα ανακαλύψει πως έχει πολύ δρόμο ακόμα να διανύσει μέχρι να εξιλεωθεί… και πολλά χρέη να πληρώσει. Ευτυχώς, υπάρχει και πολύς πλούτος στον κόσμο. Για να τον αποκτήσουν, ο Έτζιν και η Χόλγκα κάνουν ό,τι θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος: φτιάχνουν μια συμμορία. Μαζί με ένα γοητευτικό απατεώνα, τον Φορτζ, και ένα μάγο με προβλήματα αυτοπεποίθησης, τον Σάιμον, η ομάδα θα διεκδικήσει το χρυσό που της αξίζει.

Ο στόχος τους; Ο Τόρλιν ο δρακογέννητος, ένας πλούσιος εκκεντρικός μάγος που φημίζεται για την κακομεταχείριση των εργαζομένων του και τα φανταχτερά του πάρτι. Το σχέδιό τους; Να μεταμφιεστούν, να τρυπώσουν στην έπαυλη του Τόρλιν και να αρπάξουν όσο περισσότερα λάφυρα μπορούν. Ποιο είναι το πρόβλημα σ’ αυτό; Ο Τόρλιν κρύβει ένα τρομερό μυστικό – ένα μυστικό που θα θέσει σε κίνδυνο τη ζωή όλων…

 Ανακαλύψτε τη συναρπαστική ιστορία του βάρδου Έτζιν, της βάρβαρης Χόλγκα και ολόκληρης της ομάδας τους στο επίσημο prequel της κινηματογραφικής ταινίας «Dungeons & Dragons: Εντιμότητα Μεταξύ Κλεφτών».

Το Dungeons and Dragons αποτελεί το πιο δημοφιλές RPG με περισσότερους από 50 εκατομμύρια ενεργούς παίκτες και πάνω από 1,3 δις δολάρια πωλήσεις το 2022.

Στοιχεία Βιβλίου:

Συγγραφέας: Jaleigh Johnson
Μετάφραση: Γιώργος Αγγελίδης, Βασιλική Καρακώστα
Σειρά: Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
Πρωτότυπος Τίτλος: The Road to Neverwinter
Κατηγορία: Fantasy, Μεταφρασμένη Λογοτεχνία
ISBN: 978-960-623-553-5
Διαστάσεις: 14 x 20,5 εκ.
Σελίδες: 336
Τιμή: € 16,90

Έγραψαν για το βιβλίο:

«Κάθε φίλος του DnD πρέπει να διαβάσει αυτό το βιβλίο!» – rpg.net

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία

Βιογραφικές πληροφορίες – Jaleigh Johnson

Η Jaleigh Johnson ζει και γράφει στην άγρια φύση των μεσοδυτικών πολιτειών. Το πρώτο της βιβλίο, Mark of the Dragonfly, έγινε μπεστ σέλερ των New York Times και επιλέχθηκε για την ABA Kids’ Indie Next List. Άλλα βιβλία της είναι τα The Secrets of Solace, The Quest to the Uncharted Lands, και The Door to the Lost. Έχει επίσης γράψει μυθιστορήματα για το Dungeons & Dragons: Forgotten Realms και τη Marvel. Η Johnson είναι φανατική gamer και διά βίου nerd. Περισσότερα για αυτή θα βρείτε στο jaleighjohnson.com

Μάθετε τα πάντα για τα Λησμονημένα Βασίλεια στο

forgotten-realms.gr και στο anubis.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ