BOMBA: Ο Serj Tankian λέει ότι οι System of a Down ετοιμάζουν νέα τραγούδια!
News

BOMBA: Ο Serj Tankian λέει ότι οι System of a Down ετοιμάζουν νέα τραγούδια!

Σας τα λέγαμε εδώ και δύο εβδομάδες. Είχαμε γράψει ένα κομμάτι που έλεγε ότι έχουμε μία διαίσθηση ότι οι System of a Down ετοιμάζουν νέο άλμπουμ.

Πριν από μερικές μέρες ανακαλύψαμε κινητικότητα στη σελίδα του συγκροτήματος στο facebook που άλλαξε την cover εικόνα του.

Και τις θεωρίες συνομωσίας που πλάσαμε στο μυαλό μας έρχεται να επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Serj Tankian που μιλώντας στο Rolling Stone αποκάλυψε ότι τα μέλη του συγκροτήματος είναι σε συνεχή επικοινωνία και ανταλλάσουν ιδέες για τραγούδια.

«Επικοινωνούμε και προσπαθούμε να δούμε πως μπορούμε να δώσουμε ζωή στο υλικό μας. Υπάρχει σίγουρα μεγάλη επικοινωνία μεταξύ μας και ανταλλαγές ιδεών. Δεν μπορώ να κάνω δήλωση για το αν θα υλοποιηθεί δίσκος αφού δεν έχουμε μπει στο στούντιο για να τον γράψουμε. Αλλά υπάρχει σίγουρα επικοινωνία σε εξέλιξη, τραγούδια που παίζονται και όλα αυτά τα πράγματα έτσι όλα είναι καλά. Θα δούμε τι θα συμβεί».

Και δεν είπε μόνο αυτά ο Serj, που βέβαια ήταν αρκετά για να μας ενθουσιάσουν, αλλά πρόσθεσε τι θέλει από το νέο υλικό.

«Νομίζω ότι θα ήταν πολύ ωραίο να φτιάξουμε κάτι εντελώς καινούργιο σε μία νέα κατεύθυνση. Θα ήταν καλό, αλλά πρέπει όλοι να συμφωνούν και να βρίσκονται στην ίδια σελίδα για να είμαστε όλοι χαρούμενοι.  Αν μπορέσουμε να κινηθούμε έτσι , θα το κάνουμε»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ