Οι Black Sabbath πήραν το Metal Grammy!
News

Οι Black Sabbath πήραν το Metal Grammy!

Σε μια βραδιά που οι Daft Punk σάρωσαν τα βραβεία (πήραν πέντε) οι Black Sabbath ήταν αυτοί που κέρδισαν το Grammy για την καλύτερη Metal εμφάνιση.

Το God is Dead? «νίκησε» τους αντιπάλους στην κατηγορία (Anthrax, Dream Theater, Killswitch Engage, Volbeat), αλλά το «13» που ήταν υποψήφιο για καλύτερο Rock Album έχασε από τους Led Zeppelin.

Όχι μην ανησυχείτε, δεν ξυπνήσατε ξαφνικά στο 1974. Οι Zeppelin κέρδισαν το Grammy για το live album Celebration Day, που κυκλοφόρησε στα τέλη του 2012 και καταγράφει τη ζωντανή εμφάνιση τους το 2007 (!). Ναι. Σε αυτή την κατηγορία για παράδειγμα ήταν υποψήφιο και το Like Clockwork των Queens of the Stone Age.

[iframe]<iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/IhlUFVN3ZI4?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

Σε άλλες κατηγορίες που μας ψιλό-ενδιαφέρουν, καλύτερο Rock τραγούδι ήταν το Cut Me Some Slack, από το Soundtrack του Sound City, και καλύτερη Rock ερμηνεία (τι διαφορά έχει το ένα από το άλλο δεν θα καταλάβουμε ποτέ) το Radioactive των Imagine Dragons.

[iframe]<iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Yatvnt_ybEg” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ