Black Sabbath: Είχαν διώξει από την πρόβα τους τη Madonna
News

Black Sabbath: Είχαν διώξει από την πρόβα τους τη Madonna

35 χρόνια συμπληρώθηκαν αυτό το μήνα από το περίφημο Live Aid του 1985 που διοργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό, μεταδόθηκε σε δεκάδες χώρες και συγκέντρωσε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια.

Δεκάδες μπάντες και καλλιτέχνες εμφανίστηκαν ανάμεσα στους οποίους οι Elton John, Queen, Madonna, U2, the Who, Tom Petty, Neil Young αλλά και οι Black Sabbath με το ορίτζιναλ line up τους. Εκείνη την εποχή στο συγκρότημα είχε μείνει μόνος του o Tony Iommi ενώ ο Ozzy Osbourne γνώριζε τεράστια επιτυχία με τη σόλο καριέρα του.

Με αφορμή την επέτειο των 35 χρόνων, ο Tony Iommi μίλησε για το event και αποκάλυψε ότι είχε διώξει από την πρόβα τους τη Madonna!

«Για να είμαι ειλικρινής, ήταν καταστροφικό. Είχαν κλείσει έναν χώρο για να κάνουμε την πρόβα μας. Ξεκινήσαμε την πρόβα, αλλά αρχίσαμε να μιλάμε για το παρελθόν, έτσι περάσαμε ολόκληρη την πρόβα κουβεντιάζοντας. Την ώρα όμως που κανάμε πρόβα, υποτίθεται ότι ο χώρος ήταν αποκλεισμένος, έτσι όταν είδα δύο κοπέλες να μπαίνουν στο δωμάτιο, είπα στους ανθρώπους μας να τις βγάλουν έξω» δήλωσε ο Iommi στο Sirius XM.

Όπως αποδείχθηκε όμως η μία από τις δύο κοπέλες ήταν η Madonna, όμως ο κιθαρίστας των Black Sabbath δεν την αναγνώρισε, παρά το γεγονός ότι εκείνη την εποχή είχε κάνει μεγάλη επιτυχία με το δεύτερο άλμπουμ της, Material Girl.

Ακολούθησε πολύ αλκοόλ, έτσι όταν οι Black Sabbath ανέβηκαν τελικά στη σκηνή ο Iommi υπέφερε από φρικτό hangover. Μπορείτε να δείτε την εμφάνιση τους στο Live Aid στο βίντεο που ακολουθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ