To Black Panther είναι η πιο εμπορική ταινία της Marvel στην πρώτη του εβδομάδα!
News

To Black Panther είναι η πιο εμπορική ταινία της Marvel στην πρώτη του εβδομάδα!

Μετά από ένα σαρωτικό πρώτο τετραήμερο στην Αμερική το Black Panther δεν φαίνεται να ρίχνει ρυθμούς και συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Μετά και τον υπολογισμό των εισπράξεων της Πέμπτης, έφτασε σε μία μόνο εβδομάδα τα 292 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, μία επίδοση που του δίνει την πρώτη θέση από όλες τις ταινίες της Marvel σε αυτό το διάστημα.

Η πρώτη ταινία των Avengers είναι στη δεύτερη θέση με 270 εκατομμύρια δολάρια. To Black Panther έχει μπει στο δεύτερο Σαββατοκύριακο προβολής με στόχο να ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια (τριήμερο) κάτι που λογικά θα κάνει και κυνηγάει τη δεύτερη θέση στη λίστα με τα… δεύτερα καλύτερα Σαββατοκύριακα όλων των εποχών αφού το Force Awakens είναι άπιαστο.

Και σε παγκόσμιο επίπεδο πάντως η ταινία της Marvel συνεχίζει εξαιρετικά (αν και όχι στα ίδια επίπεδα) και έχει φτάσει ήδη συνολικά τα 520 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις.

Τα ρεκόρ του Black Panther λογικά θα σπάσουν όταν θα βγει στις αίθουσες το Infinity War των Avengers αλλά όπως και να το κάνουμε οι επιδόσεις του μέχρι σήμερα είναι αξιοσημείωτες ειδικά για ταινία που δεν αποτελεί σίκουελ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ