Joker: Ο Batman εμφανίστηκε στο trailer και δεν τον πήραμε χαμπάρι
News

Joker: Ο Batman εμφανίστηκε στο trailer και δεν τον πήραμε χαμπάρι

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Το απόγευμα της Τετάρτης δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser για την ταινία του Joker και ενθουσίασε τον κόσμο (και εμάς) αφού δεν μοιάζει σε καμία περίπτωση με όσα έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις ταινίας με σούπερ ήρωες.

Ο Τοντ Φίλιπς θα παρουσιάσει ένα δράμα που θα εξελίσσεται στη δεκαετία του 80 και θα παρουσιάζει την… κάθοδο του Joker προς την τρέλα, ενώ οι πινελιές από δουλείες του Σκορσέζε είναι εμφανείς.

Και επειδή ακριβώς η ταινία χρονικά δεν ταιριάζει με τη δράση του Batman αφού μάλιστα βλέπουμε και τον πατέρα του, Τόμας Γουέιν, κάποια στιγμή, δεν περιμέναμε ότι θα δούμε τον σκοτεινό ιππότη. Κι όμως, τελικά τον είδαμε, αλλά σε μικρή ηλικία.

Στη σκηνή που μπορείτε να δείτε στο 1:46 του trailer ο Γιοακίν Φίνιξ σχηματίζει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο ενός πιτσιρικά πίσω από κάτι κάγκελα. Το αγόρι είναι ο Dante Pereira-Olson και με βάση το κάστινγκ θα υποδυθεί τον Μπρος Γουέιν σε νεαρή ηλικία.

Βλέπουμε λοιπόν ότι θα έχει μεγάλο παρελθόν με τον Joker όταν θα έρθει η ώρα να αναλάβει δράση. Η ταινία του Joker κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ