Batman: Δύο σούπερ ονόματα για την ταινία που έρχεται το 2021
News

Batman: Δύο σούπερ ονόματα για την ταινία που έρχεται το 2021

Βρισκόμαστε ακόμα περίπου δύο χρόνια μακριά από τη νέα ταινία του Batman, αλλά όπως φαίνεται το καστ αρχίζει σιγά σιγά να διαμορφώνεται με δύο ακόμα ονόματα να ετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο πρότζεκτ.

Το βράδυ της Δευτέρας είχαμε δύο διαφορετικά δημοσιεύματα που αποκάλυψαν συζητήσεις, κάτι που δείχνει ότι έχουν αρχίσει οι επίσημες διαρροές. Μετά λοιπόν τον Ρόμπερτ Πάτινσον που θα πρωταγωνιστήσει, το Deadline αποκαλύπτει ότι έχουν γίνει συζητήσεις εδώ και καιρό με τον Τζόνα Χιλ που αναμένεται να αναλάβει ρόλο «κακού» στην ταινία χωρίς ακόμα να διευκρινίζεται ακριβώς ποιος θα είναι αυτός.

Το Hollywood Reporter γράφει ότι κοντά σε συμφωνία είναι και ο Τζέφρι Ράιτ (Westworld) για να αναλάβει τον ρόλο του επιθεωρητή Γκόρντον! Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του 2020 με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για τις 25 Ιουνίου του 2021.

Πρόσφατα και σύμφωνα με τον Daniel Richtman, που έχει συνήθως έγκυρες πληροφορίες από την κινηματογραφική βιομηχανία, μάθαμε ποια θα είναι η πλοκή της ταινίας.

«Η ταινία θα ασχοληθεί με μία υπόθεση ντετέκτιβ. Όταν στο Gotham αρχίζουν να πεθαίνουν άνθρωποι με μυστήριους τρόπους, ο Batman θα πρέπει να μπει βαθιά στον κόσμο της πόλης για να βρει στοιχεία και να λύσει το μυστήριο που συνδέεται με την ιστορία των εγκληματιών. Στην ταινία όλοι οι κλασικοί εχθροί του Batman είναι ήδη ενεργοί και όλοι τους είναι ύποπτοι». 

Αυτή η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα με όσα είχαν δημοσιευθεί πριν από μερικούς μήνες, με τις τότε πληροφορίες να λένε ότι θα κάνουν την εμφάνιση τους οι Riddler, Penguin, Catwoman και Firefly

Μιλώντας στο Hollywood Reporter, ο Ματ Ριβς είχε πει τα εξής:

Είναι μια νουάρ ταινία του Batman. Είναι μια ιστορία που την σηκώνει ο ίδιος ολόκληρη στους ώμους του και θέλω να πιστεύω ότι είναι συναρπαστική και με έντονα συναισθήματα. Τον βλέπουμε περισσότερο στο ρόλο του ντετέκτιβ από ότι τον έχουμε δει σε άλλες ταινίες. Τα κόμικ έχουν μεγάλη ιστορία σε αυτό το πεδίο. Υποτίθεται ότι είναι ο καλύτερος ντετέκτιβ του κόσμου και αυτό το στοιχείο δεν το έχουν αναδείξει οι προηγούμενες ταινίες. Θέλω να τον δω να ψάχνει τα στοιχεία και να ακολουθεί το μυστήριο, είναι κάτι που θα επιτρέψει στον χαρακτήρα του να περάσει μέσα από πολλές αλλαγές. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: