Batman: Δείτε τώρα τη σκηνή της κηδείας!

Roxx |
batman

Καλά τα trailer και τα teaser, αλλά με μία εκτεταμένη σκηνή παίρνουμε από τώρα μία γερή δόση από τη νέα ταινία του Batman. Σε αυτή μεταφερόμαστε σε μία κηδεία αστυνομικού, με τον Ρόμπερτ Πάτινσον να δίνει το παρών ως Μπρους Γουέιν, αλλά πολύ γρήγορα επικρατεί χάος στην εκκλησία όταν ένα αυτοκίνητο εισβάλλει ανεξέλεγκτο στο χώρο.

Όλο το σκηνικό είναι στημένο από τον Riddler που απευθύνεται στον Batman και ο Μπρους Γουέιν παίρνει το μήνυμα κατευθείαν.

Η ταινία του Matt Reeves είναι τεράστια και φτάνει τα 167 λεπτά χωρίς τους τίτλους τέλους, διάρκεια που την κατατάσσει πίσω μόνο από το Endgame στη λίστα των super-hero movies που έχουν προβληθεί στους κινηματογράφους. Δείτε τη σκηνή στο βίντεο που ακολουθεί.

«Σχεδόν ταινία τρόμου»

Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο σκηνοθέτης, έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ατμόσφαιρα της ταινίας που ήδη από τα trailer αλλά τη σκηνή που είδατε προβλέπεται πολύ σκοτεινή.

«Η ιδέα ότι αυτό το μέρος, το Gotham, είναι πολύ διεφθαρμένο και πρέπει να κολυμπήσεις κόντρα στα κύματα για να κάνεις τη διαφορά, νομίζω ότι ταιριάζει πολύ στον Batman. Στο επίκεντρο τέτοιων νουάρ ιστοριών είναι πάντα ο ντετέκτιβ, σωστά; Έτσι αυτή η ιστορία εκτός από σχεδόν ταινία τρόμου και σχεδόν ταινία δράση στον πυρήνα της είναι μια ιστορία για ντετέκτιβ» τονίζει.

«Ο αρχικός σταθμός της ταινίας είναι ότι ο Riddler έχει μπει σε μία τροχιά που θυμίζει τον Zodiac Killer και σκοτώνει επιφανείς φιγούρες του Gotham, όλοι τους πυλώνες της κοινωνίας. Όλα αρχίζουν με τον Δήμαρχο και συνεχίζουν να κλιμακώνονται. Και μετά τους φόνους αρχίζει να αποκαλύπτει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν ακριβώς αυτό που έδειχναν και αρχίζεις να καταλαβαίνεις ότι όλα συνδέονται» κατέληξε ο Matt Reeves.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να ακούσετε το κεντρικό μουσικό θέμα του Batman από τον Michael Giacchino μέσα από το soundtrack.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη του νέου Batman

Δύο χρόνια επιτήρησης των δρόμων του Gotham ως Batman, προκαλώντας φόβο στις καρδιές των εγκληματιών, έχουν οδηγήσει τον Μπρους Γουέιν βαθιά στις σκιές της πόλης Gotham.

Με λίγους ανθρώπους να εμπιστεύεται όπως ο Alfred Pennyworth (Andy Serkis) και ο James Gordon (Jeffrey Wright), ανάμεσα στο βαθιά διεφθαρμένο δίκτυο αξιωματούχων και σημαντικών προσώπων της πόλης, ο Batman έχει καθιερωθεί ως η μοναδική μορφή εκδίκησης από τους συμπολίτες του.

Όταν έναν δολοφόνος αρχίζει να στοχοποιεί την ελιτ της πόλης με σαδιστικές πρακτικές, μία σειρά από μυστηριώδη στοιχεία, στέλνουν τον καλύτερο ντετέκτιβ του κόσμου, σε μία έρευνα στον υπόκοσμο που τον φέρνει αντιμέτωπο με μορφές όπως η Selina Kyle/Catwoman (Zoë Kravitz), ο Oswald Cobblepot/ Penguin (Colin Farrell), Carmine Falcone (John Turturro) και τον Edward Nashton/ The Riddler (Paul Dano).

Ενώ στα στοιχεία αρχίζουν επιτέλους να τον οδηγούν κάπου και το μέγεθος του σχεδίου γίνεται εμφανές, ο Batman πρέπει δημιουργήσει νέες σχέσεις, να βρει τον ένοχο και να φέρει επιτέλους δικαιοσύνη για την kατάχρηση εξουσίας και τη διαφθορά που διαλύουν το Gotham.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ