O Axl Rose έχει μπόλικο υλικό για νέο άλμπουμ των Guns N' Roses
News

O Axl Rose έχει μπόλικο υλικό για νέο άλμπουμ των Guns N’ Roses

Λίγοι πίστευαν ότι το reunion των τριών αρχικών μελών των Guns N’ Roses θα είχε την επιτυχία που γνώρισε τελικά, αφού η φήμη της μπάντας από τα προηγούμενα χρόνιας της καριέρας τους, τους ακολουθούσε μέχρι και τις μέρες μας.

Η Not in this Lifetime περιοδεία όμως, κράτησε περίπου δύο χρόνια και απέφερε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια στο συγκρότημα.

Και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και συνέχεια, αφού όπως δήλωσε ο Slash που αυτή την εποχή προωθεί το νέο του άλμπουμ με τον Myles Kennedy, το μέλλον θα μας φέρει και άλλα πράγματα από τους Guns, πιθανότατα και νέο άλμπουμ.

«Τώρα που τα βρήκαμε και βρεθήκαμε ξανά θα το κρατήσουμε. Όλες αυτές οι μαλακίες που έγιναν στα 90’s είχαν εξωτερική επιρροή. Τώρα που που απομακρύναμε αυτές τις επιρροές έχουμε μείνει με τις δικές μας δυνάμεις και τα πάμε πολύ καλά» δήλωσε ο Slash στο περιοδικό Classic Rock και στη συνέχεια έριξε τη… βόμβα!

«Νομίζω ότι θα τα πάμε καλά και στο μέλλον. Ο Axl έχει ηχογραφήσει μπόλικο υλικό ήδη και σιγα σιγά θα αρχίσουμε να μπαίνουμε σε αυτό. Έτσι αν κάνουμε το άλμπουμ και βγούμε ξανά σε πριοδεία βλέπω ότι αυτό μπορεί να συνεχιστεί για πάντα».

Θυμίζουμε εμείς ότι το τελευταίο άλμπουμ που συμμετείχαν ο Slash και ο Duff ήταν το The Spaghetti Incident? του 1993 ενώ ο Axl κατάφερε να κυκλοφορήσει τελικά το 2008 το Chinese Democracy μετά από 15 χρόνια ετοιμασίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ