Avenged Sevenfold: «Σε νέα κατεύθυνση και εντελώς διαφορετικό το νέο άλμπουμ»
News

Avenged Sevenfold: «Σε νέα κατεύθυνση και εντελώς διαφορετικό το νέο άλμπουμ»

Αν και ξέραμε ότι έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό τη διαδικασία δημιουργίας του νέου άλμπουμ, οι Avenged Sevenfold ξεκαθάρισαν πριν από μερικές εβδομάδες, ότι αυτό θα κυκλοφορήσει μόνο όταν ο ορίζοντας για τις συναυλίες θα είναι ξανά ανοιχτός.

Μιλώντας στο Kerrang για έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ο M. Shadows επανέλαβε τη θέση της μπάντας, αλλά έδωσε και μερικά στοιχεία για το υλικό που έχουν ήδη στα χέρια τους.

«Γράφουμε τον δίσκο εδώ και καιρό και το μεγαλύτερο μέρος είναι έτοιμο. Αλλά μετά κάναμε ένα διάλλειμα και είπαμε να δουλεύουμε μια-δυο φορές της εβδομάδα. Έτσι βρισκόμαστε περίπου στα μισά της διαδικασίας και είναι πολλά πράγματα που δεν μπορούμε να κάνουμε λόγω της πανδημίας» τόνισε αρχικά ο τραγουδιστής της μπάντας.

«Είναι μία εντελώς διαφορετική κατεύθυνση για εμάς και δεν μοιάζει με τίποτα από όσα έχουμε κάνει. Αυτά μπορώ να πω μόνο, είναι εκλεκτικό και άγριο και εντελώς over the top». 

Το πιο πρόσφατο άλμπουμ των Avenged Sevenfold, The Stage, κυκλοφόρησε χωρίς προειδοποίηση τον Οκτώβριο του 2016 και ήταν το πρώτο άλμπουμ τους που δεν πήγε στο νούμερο της Αμερικής μετά από δύο συνεχόμενες επιτυχίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ