Ατμοσφαιρικό, καλλιτεχνικό και πολύ heavy το νέο άλμπουμ των Slipknot
News

Ατμοσφαιρικό, καλλιτεχνικό και πολύ heavy το νέο άλμπουμ των Slipknot

Έχοντας ακούσει τα δύο πρώτα τραγούδια από το επερχόμενο νέο άλμπουμ των Slipknot, μπορούμε να κατανοήσουμε απόλυτα τους χαρακτηρισμούς που δίνει σε αυτό ο Corey Taylor σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Όσο ενθουσιασμένοι και αν είναι οι οπαδοί άλλο τόσο είμαι και εγώ. Θέλω να κυκλοφορήσει για να το ακούσουν όλοι. Δεν έχω σταματήσει να το ακούω από την εποχή που ήμασταν ακόμα στα demo. Μου αρέσει πολύ αυτό που καταφέραμε να κάνουμε. Είναι ατμοσφαιρικό, καλλιτεχνικό και πολύ heavy. Υπάρχουν brutal κραυγές αλλά και τεράστιες μελωδίες. Αυτό το άλμπουμ ήταν πολύ σημαντικό για εμάς και χαίρομαι που δεν βιαστήκαμε να το κάνουμε»

Ο Corey ρωτήθηκε στη συνέχεια αν το στιχουργικό περιεχόμενο είναι ένα tribute στον Paul Gray ή αν είναι απλά αφιερωμένο στη μνήμη του και την κληρονομιά του.

«Είναι και τα δύο. Υπάρχουν μερικά τραγούδια που μιλούν για τον Paul. Υπάρχουν κάποια αλλά που μιλούν για τα όσα περάσαμε ως μπάντα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Πολύς κόσμος δεν ξέρει τι περάσαμε. Και για μένα ως στιχουργό, το να μπορέσω να πω αυτή την ιστορία με ειλικρίνεια και με τον σκοτεινό τρόπο που το έκανα είναι μεγάλη υπόθεση και περιμένω με ανυπομονησία να το έχει ο κόσμος στα χέρια του».

Τέλος, ο Corey Taylor επιβεβαίωσε ότι θα δούμε για πρώτη φορά τις νέες μάσκες και τις νέες στολές του συγκροτήματος, στο βίντεο του Devil in I που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Για την ταυτότητα του νέου τους ντράμερ πάντως δεν είπε κουβέντα.

Το νέο άλμπουμ των Slipknot “.5:The Gray Chapter” κυκλοφορεί στις 21 Οκτωβρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ