Άσχημα τα μαντάτα για τη Justice League στα ταμεία!
News

Άσχημα τα μαντάτα για τη Justice League στα ταμεία!

Μπορεί οι κριτικές αλλά και πολύς κόσμος που την είδε στο σινεμά, να θεωρεί την Justice League καλύτερη ταινία τόσο από το Dawn of Justice όσο και από το Suicide Squad, όμως το τελικό νούμερο εισπράξεων για το πρώτο τριήμερο στην Αμερική είναι πολύ κάτω από τις προσδοκίες, αλλά και από ταινίες του είδους γενικότερα.

Η ταινίας της Warner Bros. δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τα 100 εκατ. δολάρια κλείνοντας στα 96 εκατομμύρια, ενώ πριν την πρεμιέρα της οι υπολογισμοί έκαναν λόγο για ένα νούμερο που θα φτάσει τα 120 εκατομμύρια.

Αυτό είναι το όγδοο καλύτερο πρώτο τριήμερο για φέτος και μάλιστα πολύ πίσω από τα 160 εκατομμύρια που είχε κάνει το 2016 το Dawn of Justice, που παράλληλα είχε θαφτεί από τους κριτικούς.

Η ταινία που σκηνοθέτησε σε μεγάλο βαθμό ο Ζακ Σνάιντερ (την ολοκλήρωσε ο Τζος Γουίντον αν και το όνομα του δεν υπάρχει στα credits σκηνοθεσίας) είχε μπάτζετ που αγγίζει τα 300 εκατ. δολάρια και θα φτάσει αυτό το νούμερο σε εισπράξεις μέσα στις επόμενες ημέρες αφού βοήθησαν πολύ οι αγορές εκτός Αμερικής.

Όταν όμως μιλάμε για ταινία που ήθελε να συναγωνιστεί τους Avengers τότε τα πράγματα σίγουρα δεν μοιάζουν καθόλου καλά και η αλλαγή πορείας από εδώ και πέρα θεωρείται δεδομένη. Η αποχώρηση του Σνάιντερ λόγω της οικογενειακής τραγωδίας που βίωσε φαίνεται ότι θα είναι μόνο το πρώτο από τα βήματα.

Εσείς είδατε την ταινία; Πώς σας φάνηκε;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ