Ας μην βιαζόμαστε για το νέο άλμπουμ των Dimmu Borgir
News

Ας μην βιαζόμαστε για το νέο άλμπουμ των Dimmu Borgir

Το μεγαλύτερο δισκογραφικό κενό στην ιστορία των Dimmu Borgir είναι ήδη γεγονός, αφού πριν από λίγες ημέρες συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου τους άλμπουμ, Abrahadabra.

Και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε αρκετά μέχρι την επόμενη δουλειά τους όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Silenoz, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το που ακριβώς βρίσκεται αυτή η μπάντα στις ετοιμασίες.

«Μακάρι να μπορούσα να σας πω κάτι, όχι ότι είναι μυστικό, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουμε πολύ υλικό έτοιμο και ηχογραφημένο, αλλά έχουμε πολλά πράγματα τα οποία απλά πρέπει να μοντάρουμε.

Το να τελειώσουμε το άλμπουμ δεν θα είναι πρόβλημα, αφού ο πυρήνας της μπάντας που γράφει και τη μουσική, εγώ ο Galder και ο Shagrath παραμένει άθικτος και φυσικά θα έχουμε βοήθεια και από τα μέλη που παίζουν μαζί μας live. Αυτή είναι καλύτερη ομάδα στην ιστορία των Dimmu Borgir τόσο πάνω όσο και κάτω από τη σκηνή. Το πρόβλημα νομίζω είναι να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις για το τι θα αφήσουμε απ’ έξω. Μέσα στο Φθινόπωρο ελπίζω ότι θα ετοιμάσουμε πολλά πράγματα».

Με μια πρόχειρη εκτίμηση από αυτά που μας είπε ο Silenoz πάμε για το επόμενο καλοκαίρι, άντε με αισιόδοξη πρόβλεψη στα τέλη της Άνοιξης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ