Αρνείται την αποπλάνηση ανηλίκου ο David Ellefson – Λέει ότι ήταν ενήλικη και με συναίνεση

Roxx |

Η υπόθεση που εξελίσσεται τα τελευταία 24ωρα και αφορά τον David Ellefson των Megadeth είναι αρκετά περίεργη και μπορεί τελικά και σύμφωνα με τους εμπλεκόμενους να μην περιλαμβάνει ποινικά κολάσιμες πράξεις, όμως όπως και να το κάνουμε μιλάμε για έναν τύπο 57 χρονών και μία κοπελίτσα οριακά ενήλικη, από ότι καταλαβαίνουμε.

Για να το πάρουμε από την αρχή, μέσα στο Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησαν στο twitter κάποια μηνύματα και βίντεο που αντάλλασσε ο Ellefson με μία κοπέλα, με τη φημολογία να λέει ότι ήταν ανήλικη.Μέσω instagram η ίδια έσπευσε να διευκρινίσει ότι μπορεί η ανταλλαγή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου να ισχύει, όμως δεν έχει πέσει θέμα αποπλάνησης και δεν ήταν ανήλικη όταν αυτά συνέβησαν.  Τονίζει ότι η ίδια ξεκίνησε την επικοινωνία και στη συνέχεια έστειλε τα μηνύματα σε κάποιον φίλο της, έτσι αυτά διέρρευσαν χωρίς να το ξέρει.

Από την πλευρά του ο μπασίστας των Megadeth δημοσίευσε το μήνυμα της κοπέλας και τονίζει ότι μπορεί να ντρέπεται για όσα έγιναν όμως ήταν συναινετικά και καθόλα νόμιμα.

Ακολουθεί η δημοσίευση του και μένει να δούμε αν θα τον σουτάρει ο Mustaine. Ελπίζουμε πάντως να βάλει μυαλό μετά από αυτό και να καταλάβει ότι δεν υπάρχει λόγος για συναναστροφές τέτοιου τύπου με κοπέλες τόσο μα ΤΟΣΟ μακριά από την ηλικία του.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ