Το Army of the Dead του Netflix έκανε πολύ κόσμο να νομίζει ότι χάλασε η τηλεόραση του

Roxx |

Το Army of the Dead του Zack Snyder έκανε πρεμιέρα στο Netflix την προηγούμενη εβδομάδα με πολύ καλές κριτικές και τον κόσμο να δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον. Μέσα στο Σαββατοκύριακο όμως άνοιξε μία κουβέντα για οπτικό αποτέλεσμα, αφού αρκετοί τηλεθεατές έβλεπαν άσπρες κουκίδες στις οθόνες τους, νομίζοντας αρχικά ότι έχουν πρόβλημα οι τηλεοράσεις τους.

Τελικά, το πρόβλημα ήταν της ταινίας που περιλαμβάνει σε αρκετά σημεία νεκρά pixels. Σύμφωνα με τις αναφορές, αυτές οι άσπρες κουκίδες δεν είναι ορατές σε όλες τις τηλεοράσεις και δεν εμφανίζονται σε όλες τις σκηνές, όμως σε κάποιες στιγμές μπορεί κάποιος να δει μέχρι και τρεις ταυτόχρονα.Αρκετοί τόνισαν ότι το πρόβλημα αποσπά την προσοχή τους από την ταινία και εξέφρασαν την απορία για το πως κανένας δεν διόρθωσε το πρόβλημα στο post-production.

O Zack Snyder που εκτός από σκηνοθέτης ήταν και διευθυντής φωτογραφίας του Army of the Dead χρησιμοποίησε ψηφιακές κάμερες RED Monstro εξοπλισμένες με vintage φακούς Canon και σίγουρα είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να έχει παρατηρήσει το θέμα.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται τέτοιο πρόβλημα σε παραγωγή του Netflix, αφού αντίστοιχες αναφορές είχαν γίνει για το Extraction του 2020, αλλά και για τα πρόσφατα Shadow and Bone και Jupiter’s Legacy.

Δείτε τι έγραψαν στο twitter όσοι παρατήρησαν το πρόβλημα και έδωσαν στην ταινία το νέο όνομα Army of the Dead Pixels!

Διαβάστε ακόμα: 

To Netflix ξόδεψε εκατομμύρια για να αντικαταστήσει ηθοποιό στο Army of the Dead

Eternals: Το πρώτο teaser για τη νέα ταινία της Marvel είναι εδώΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ