Αρκετά διαφορετική η 2η σεζόν του True Detective σύμφωνα με τον Vince Vaughn
Movies and TV

Αρκετά διαφορετική η 2η σεζόν του True Detective σύμφωνα με τον Vince Vaughn

Πέρυσι τέτοιες μέρες ζούσαμε στον «πυρετό» του True Detective με την καταπληκτική πρώτη σεζόν που έγραψε τη δική του τηλεοπτική ιστορία.

Φέτος είμαστε ακόμα στην αναμονή για περισσότερες λεπτομέρειες ενόψει της δεύτερης σεζόν. Για παράδειγμά δεν έχουμε ιδέα ακόμα πότε θα προβληθεί, με τις φήμες να κάνουν λόγο για το καλοκαίρι.

Όποτε και να προβληθεί πάντως, θα είναι αρκετά διαφορετική σύμφωνα με τον Vince Vaughn, που θα πρωταγωνιστεί μαζί με τους Colin Farrell, Rachel McAdams, Taylor Kitsch και Kelly Reilly.

Σε συνέντευξη του στο Playboy ο 44χρονος ηθοποιός, δηλώνει ότι δεν νιώθει ιδιαίτερα αγχωμένος που μπαίνει στα «παπούτσια» των Woody Harrelson και Matthew McConaughey και εξηγεί: «Ο Nic Pizzolatto (δημιουργός) είναι ένα καταπληκτικός συγγραφέας και όλα κατευθύνονται από τις ιστορίες του. Ο Woody και ο Matthew έκαναν εξαιρετική δουλειά στην πρώτη σεζόν αλλά αυτή θα είναι διαφορετική.

Είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία με τους δικούς της χαρακτήρες. Αυτό που παραμένει σταθερό είναι το πόσο καλά γραμμένοι είναι οι ρόλοι και η ποιότητα του υλικού. Και μόνο το γεγονός ότι δεν εξελίσσεται στη Λουιζιάνα αλλά στην Καλιφόρνια κάνουν τον τόνο αρκετά διαφορετικό».

Σιγά σιγά θα ακούμε όλο και περισσότερα για τη δεύτερη σεζόν του True Detective το μόνο που ελπίζουμε είναι να μπορεί να πλησιάσει σε ποιότητα την πρώτη.

[iframe]<a href=” https://roxx.gr/radio/”><img border=”0″ src=” https://roxx.gr/wp-content/uploads/2015/01/rock-is-dead-radio-on-air-small.jpg” width=”750″ height=”148″>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ