Archive 81: Ένα μεγάλο μυστήριο έρχεται στο Netflix
News

Archive 81: Ένα μεγάλο μυστήριο έρχεται στο Netflix

Το Archive 81: Το Μυστήριο της Φωτιάς διηγείται την ιστορία του αρχειονόμου Νταν Τέρνερ (Μαμούντου Αθίε) που αναλαμβάνει μια δουλειά που απαιτεί να επιδιορθώσει μια συλλογή κατεστραμμένων βιντεοταινιών του 1994. Καθώς ασχολείται με το έργο της ντοκιμαντερίστριας Μέλοντι Πεντράς (Ντίνα Σιχάμπι), τον καθηλώνει μια έρευνά της σχετικά με μια επικίνδυνη αίρεση στο κτίριο Βίσερ. Καθώς η σεζόν εκτυλίσσεται σε δύο χρονικές περιόδους, ο Νταν προσπαθεί εμμονικά να αποκαλύψει τι συνέβη στη Μέλοντι.

Όταν οι δύο ήρωες επικοινωνούν με έναν μυστηριώδη τρόπο, ο Νταν πείθεται ότι μπορεί να τη σώσει από το τρομερό τέλος που τη βρήκε πριν από 25 χρόνια.

Μια πρωτότυπη ιστορία ελαφρώς βασισμένη στο δημοφιλές ομώνυμο podcast, το Archive 81: Το Μυστήριο της Φωτιάς είναι μια μεταφυσική σειρά θρίλερ σε διεύθυνση παραγωγής της showrunner Ρεμπέκα Σονενσάιν (Σώμα Δίωξης Υπερηρώων), των Τζέιμς Γουάν και Μάικλ Κλίαρ από την Atomic Monster (“Το Κάλεσμα” και “Η Ενσάρκωση του Κακού”), της Ρεμπέκα Τόμας (Stranger Things), του Αντουάν Ντουέιχι (Panic, Ο Καλός Μπάτσος) και του Πολ Χάρις Μπόαρντμαν (Ξόρκισε το Κακό).

Η σειρά έρχεται στο Netflix στις 14 Ιανουαρίου. Αυτό που ακολουθεί είναι το trailer.


Διαβάστε ακόμα: 

Metallica: Μπροστά σε 60.000 θεατές η πρώτη συναυλία του 2022

Eλληνίδα εξαπατήθηκε από τύπο που υποδυόταν τον Jon Bon Jovi

To θρυλικό meme του Spider-Man έγινε πραγματικότητα


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: