Architects: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ
News

Architects: Όλες οι λεπτομέρειες για το νέο τους άλμπουμ

Την Τρίτη οι Architects παρουσίασαν το νέο τους single με τίτλο Animals και μία μέρα αργότερα ήρθε η ανακοίνωση με όλες τις λεπτομέρειες για τη νέα δουλειά της μπάντας. Αρχικά να πούμε ότι επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον τίτλο να είναι For Those That Wish To Exist.

Η κυκλοφορία του δεν θα αργήσει, αφού το άλμπουμ έρχεται στις 26 Φεβρουαρίου ενώ στο τέλος του άρθρου μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο. Το tracklisting είναι μεγάλο αφού περιλαμβάνει 15 τραγούδια και τρείς πολύ ενδιαφέρουσες συμμετοχές. Η μία έρχεται από τον Winston McCall των Parkway Drive που τη λες και ταιριαστή, αλλά έχουμε μεγάλη περιέργεια να ακούσουμε τα τραγούδια που συμμετέχουν ο Mike Kerr των Royal Blood και ο Simon Neil των Biffy Clyro.

Το For Those That Wish To Exist είναι ο διάδοχος του Holy Hell που κυκλοφόρησε το 2018 και γνώρισε την αποθέωση από κοινό και κριτικούς ενλω είχε βρεθεί στο νούμερο επτά της λίστας με τα αγαπημένα άλμπουμ του Roxx για εκείνη τη χρονιά.

O ντράμερ της μπάντας Dan Searl δήλωσε τα εξής: «Αυτό το άλμπουμ είναι η προσπάθεια μου να δω την αδυναμία μας να προσαρμοστούμε σε ένα τρόπο ζωής που θα βοηθήσει στην σωτηρία του πλανήτη και του ανθρώπινου γένους. Ήθελα να κοιτάξω στον καθρέφτη και να απευθύνω την ερώτηση, ‘ τι είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε εμείς’ αντί να τα ζητάμε όλα από τους πολιτικούς. Η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει σε προσωπικό επίπεδο. Ο κόσμος έχει αναπτύξει μία κουλτούρα που θέλει πάντα τους άλλους να βρίσκουν λύσεις χωρίς να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Πρέπει αυτό να ξεκινήσει τώρα». 

Ακολουθεί αναλυτικά το tracklisting και αμέσως μετά το νέο single σε περίπτωση που δεν το έχετε ήδη ακούσει.

01. Do You Dream of Armageddon?
02. Black Lungs
03. Giving Blood
04. Discourse Is Dead
05. Dead Butterflies
06. An Ordinary Extinction
07. Impermanence ft. Parkway Drive’s Winston McCall
08. Flight Without Feathers
09. Little Wonder ft. Royal Blood’s Mike Kerr
10. Animals
11. Libertine
12. Goliath ft. Biffy Clyro’s Simon Neil
13. Demi God
14. Meteor
15. Dying Is Absolutely Safe

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ