Οι Architects κυκλοφόρησαν την κομματάρα που είχαμε ακούσει live
News

Οι Architects κυκλοφόρησαν την κομματάρα που είχαμε ακούσει live

To νέο άλμπουμ των Architects έρχεται στις 26 Φεβρουαρίου και μετά το Animals και το Black Lungs έχουμε στα χέρια μας ακόμα ένα νέο τραγούδι. Είναι το Dead Butterflies που ακούσαμε για πρώτη φορά στη εμφάνιση τους στο Royal Albet Hall και έρχεται να επιβεβαιώσει την ηχητική στροφή τους σε πιο μελωδικά μονοπάτια.

Το tracklisting του For those who Wish to Exist περιλαμβάνει 15 τραγούδια και τρείς πολύ ενδιαφέρουσες συμμετοχές, από τον Winston McCall των Parkway Drive τον Mike Kerr των Royal Blood και τον  Simon Neil των Biffy Clyro.

O ντράμερ της μπάντας Dan Searl δήλωσε τα εξής: «Αυτό το άλμπουμ είναι η προσπάθεια μου να δω την αδυναμία μας να προσαρμοστούμε σε ένα τρόπο ζωής που θα βοηθήσει στην σωτηρία του πλανήτη και του ανθρώπινου γένους. Ήθελα να κοιτάξω στον καθρέφτη και να απευθύνω την ερώτηση, ‘ τι είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε εμείς’ αντί να τα ζητάμε όλα από τους πολιτικούς. Η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει σε προσωπικό επίπεδο. Ο κόσμος έχει αναπτύξει μία κουλτούρα που θέλει πάντα τους άλλους να βρίσκουν λύσεις χωρίς να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Πρέπει αυτό να ξεκινήσει τώρα».  Αυτό που ακολουθεί είναι το νέο single. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ