Η αρχική ιδέα για το φινάλε του Lost ήταν πολύ πιο… εκρηκτική!
News

Η αρχική ιδέα για το φινάλε του Lost ήταν πολύ πιο… εκρηκτική!

Μπορεί να έχουν περάσει επτά χρόνια από το φινάλε του Lost αλλά η κουβέντα γύρω από τη σειρά είναι πάντα ενδιαφέρουσα.

Σε νέα τους συνέντευξη στο Entertainment Weekly, οι δημιουργοί του Lost Carlton Cuse και Damon Lindelof αποκάλυψαν ότι ήθελαν στο φινάλε να δούμε μία τεράστια έκρηξη του ηφαιστείου που υπήρχε στο νησί και για το οποίο υπήρχαν αρκετές αναφορές στα έξι χρόνια που η σειρά βρισκόταν στον αέρα.

Carlton Cuse: Ψάχναμε πάντα τρόπους να εκμεταλλευτούμε τα τοπία στην Χαβάη και να προσθέσουμε στοιχεία στην οπτική παρουσίαση μας. Αντιμετωπίζαμε το νησί ως χαρακτήρα του Lost έτσι αναζητούσαμε στοιχεία που θα του προσέθεταν προσωπικότητα.

Damon Lindelof: Η ερώτηση ήταν πάντα το πώς οπτικοποιείς την ιδέα ότι το νησί ήταν το μόνο που χώριζε τον κόσμο από την φωτιά της κόλασης και την καταστροφή. Και η απάντηση ήταν το ηφαίστειο.

Το ηφαίστειο παρέμεινε αδρανές κατά τη διάρκεια της σειράς αλλά όσο φτάναμε στο τέλος γινόταν ασταθές και θα ακολουθούσε έκρηξη. Θα είχαμε πολλές σεισμικές δονήσεις και στο τέλος θα είχαμε μία μεγάλη μάχη ανάμεσα στις δυνάμεις του καλού και του κακού κάτι που στο φινάλε είδαμε με τον Τζακ και τον Άντρα με τα Μαύρα αλλά όλα θα γίνονταν ανάμεσα στη λάβα. Λάβα παντού!

Μπορεί αυτό να ήταν το σχέδιο των δημιουργών όμως τα πλάνα τους βρήκαν εμπόδιο από το ABC που δεν ενέκρινε το τεράστιο μπάτζετ που χρειαζόταν για να έρθει η έκρηξη ηφαιστείου στην οθόνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: