Αρχές του 2017 το νέο άλμπουμ των Slipknot!
Music

Αρχές του 2017 το νέο άλμπουμ των Slipknot!

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε περάσει ούτε τα μισά του 2015 και το Gray Chapter να μην έχει κλείσει χρόνο ζωής, αλλά μια κουβέντα για το επόμενο άλμπουμ των Slipknot έχει ήδη ξεκινήσει.

Μιλώντας στην εκπομπή Full Metal Jackie, o Clown ρωτήθηκε για το θέμα και ενώ είπε πως ακόμα είναι νωρίς έβαλε ένα χρονοδιάγραμμα αν όλα πάνε φυσιολογικά.

«Έχουμε περιοδεία σε ολόκληρο τον κόσμο, το υπόλοιπο της χρονιάς και σε ένα μέρος της επόμενης. Χρειάζονται περίπου έξι μήνες για να γράψεις έναν δίσκο και μετά υπάρχουν οι ετοιμασίες και το μάρκετινγκ. Έτσι αν περιοδεύουμε φέτος και στις αρχές της επόμενης χρονιάς, μπορούμε να πούμε ότι θα είναι έτοιμο στο πρώτο τετράμηνο του 2017!

Αυτή την εποχή γράφουμε μουσική, είμαστε σε ρυθμούς γραψίματος συνέχεια και αυτό είναι χρήσιμο γιατί δεν χαραμίζουμε τον χρόνο μας. Και δεν είναι υλικό που δεν θα χρησιμοποιηθεί, όταν γράφουμε το κάνουμε με πάθος. Αν είναι υλικό από την περιοδεία ή από ένα γκαράζ ή ένα υπόγειο πάντα είναι για ένα μεγαλύτερο σκοπό. Άρα ποιος ξέρει πότε θα είναι έτοιμο, ελπίζω σύντομα».

Ωραία όλα αυτά που λέει ο Clown, αλλά πάντα ότι με την επιφύλαξη ότι ο Corey μπορεί να αποφασίσει να βγάλει πρώτα δεκαπλό concept άλμπουμ με τους Stone Sour.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: