Arch Enemy: Καθαρά φωνητικά στο νέο τους τραγούδι
News

Arch Enemy: Καθαρά φωνητικά στο νέο τους τραγούδι

To τρίτο single από το νέο άλμπουμ των Arch Enemy μετά τα Deceiver, Deceiver και House of Mirrors ήταν και αυτό με τη μεγαλύτερη έκπληξη, αφού ακούμε καθαρά φωνητικά σε αρκετά σημεία από την Alissa White-Gluz. Το τραγούδι έχει τίτλο Handshake With Hell και θα περιλαμβάνεται στο Deceivers που θα αργήσει ακόμα, αφού κυκλοφορεί στα μέσα του καλοκαιριού.

«Όταν ο Michael και ο Daniel μου παρουσίασαν αυτό που είχαν… μαγειρέψει, είχα πολλές ιδέες για το πώς μπορεί να ολοκληρωθεί φωνητικά το τραγούδι. Το Handshake with Hell έχει μία κλασική heavy metal αίσθηση έτσι ένιωσα ότι ήταν η σωστή στιγμή να… εξαπολύσω μερικά κλασικά heavy metal φωνητικά. Νομίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα έχει ενδιαφέρον και είναι πιασάρικο» δήλωσε για το νέο single η τραγουδίστρια του συγκροτήματος.

«Η Alissa είχε μία πολύ cool προσέγγιση στα φωνητικά και τους στίχους για το τραγούδι που ετοιμάσαμε με τον Daniel και νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο το ανέβασε επίπεδο. Για μένα είναι ένα από τα τραγούδια που ξεχωρίζουν στο Deceivers και δείχνει τι μπορούμε να κάνουμε ως δημιουργοί το 2022. Είναι σίγουρα από τα τραγούδια που ανυπομονώ να παίξουμε ζωντανά» τόνισε από την πλευρά του Michael Ammot.

Οι Arch Enemy θα περιοδεύσουν στην Άνοιξη στην Αμερική, ενώ μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ θα παίξουν στην Ευρώπη το φθινόπωρο, μαζί με τους Behemoth αλλά και τους Carcass. Δυστυχώς η Ελλάδα δεν περιλαμβάνεται στις στάσεις της περιοδείας αυτής της… λαχταριστής τριάδας συγκροτημάτων.

Αυτό που ακολουθεί είναι το tracklisting του Deceivers που κυκλοφορεί στις 29 Ιουλίου: 

1. Handshake With Hell
2. Deceiver, Deceiver
3. In The Eye Of The Storm
4. The Watcher
5. Poisoned Arrow
6. Sunset Over The Empire
7. House Of Mirrors
8. Spreading Black Wings
9. Mourning Star
10. One Last Time
11. Exiled From Earth

Arch Enemy line-up: 
Alissa White-Gluz – Vocals
Michael Amott – Guitars
Jeff Loomis – Guitars
Sharlee D’Angelo – Bass
Daniel Erlandsson – Drums

Arch Enemy online:
www.archenemy.net
www.facebook.com/archenemyofficial
www.instagram.com/archenemyofficia
twitter.com/archenemymetal

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ