Οι AQUA γουστάρουν Iron Maiden και Twisted Sister
News

Οι AQUA γουστάρουν Iron Maiden και Twisted Sister

Τους  AQUA , το συγκρότημα που “μεγαλούργησε” στα 90’s,  τους θυμόμαστε από το υπερ-hit που σάρωσε το ραδιοφωνικό airplay, έγινε το must στα πάρτι εκείνης της εποχής και έπαιζε σε ατελείωτη λούπα στο MTV, το επικό Barbie Girl. Ναι, είμαι σίγουρος πως κι εσύ έχεις κουνηθεί στον ρυθμό του ασυναίσθητα . Είμαι σίγουρος πως το έχεις τραγουδήσει ατέλειωτες φορές  λεπταίνοντας την φωνή σου ενώ παράλληλα αναρωτιόσουν μήπως κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη σου.

Η εν λόγω μπάντα λοιπόν κάπου το 2009 κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τίτλο «Back to the 80’s», στο οποίο κατάφεραν να χωρέσουν στους στίχους του όλα αυτά που χρησιμοποιούμε σαν επιχειρήματα για να χαρακτηρίσουμε εκείνη την δεκαετία την καλύτερη που έζησε τούτος εδώ ο πλανήτης.

Από τον  Schwarzenegger και τον Stallone μέχρι τον Mr. T και τον David Hasselhoff και από το Commodore 64 μέχρι τις cult πλέον τηλεοπτικές σειρές, όλα είναι εκεί !

Αυτό το οποίο μας τραβάει την προσοχή είναι το κράξιμο των AQUA στο MTV νοσταλγώντας  την εποχή που στον αέρα του έπαιζαν οι Twisted Sister . Και όχι μόνο αυτό…

Οι AQUA γουστάρουν Iron Maiden !  Τους κάνουν σημείο αναφοράς στο τραγούδι και όλοι εμείς φανταζόμαστε τον συμπαθέστατο καράφλα και την κοπελίτσα να γράφουν το Barbie Girl έχοντας στην διαπασών το Number of the Beast.

Ακολουθεί το video για όλους εσάς που δεν μας πιστεύετε

[iframe]<iframe width=”750″ height=”563″ src=”//www.youtube.com/embed/R-EUDBV6Kmo” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>[/iframe]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ