Αποθεωτική η πρώτη κριτική για το νέο άλμπουμ των Iron Maiden
Music

Αποθεωτική η πρώτη κριτική για το νέο άλμπουμ των Iron Maiden

Ούτε μήνας δεν έμεινε για να έχουμε στα χέρια μας το νέο άλμπουμ των Iron Maiden. Το «The Book of Souls» κυκλοφορεί στις 4 Σεπτεμβρίου και σε λίγες ημέρες θα ακούσουμε το πρώτο single.

Και μπορεί εμάς να μας έχει φάει η αγωνία και η περιέργεια όμως κάποιοι τυχεροί στο Classic Rock Magazine το έχουν ήδη ακούσει και μάλιστα έκαναν και το πρώτο review του άλμπουμ.

Και η κριτική είναι πάρα μα πάρα πολύ καλή! Δεν υπάρχει βαθμολογία (αχρείαστη έτσι κι αλλιώς αν μας ρωτάτε) αλλά μία ανάλυση όλων των κομματιών του διπλού άλμπουμ.

«Κάποιος μπορεί να πει ότι το άλμπουμ  είναι μια εξαιρετική τελευταία δήλωση της μπάντας, αλλά είναι δύσκολο να σκεφτείς άλλο συγκρότημα αυτού του μεγέθους που είναι ικανό να ακουστεί τόσο ζωτικό και εμπνευσμένο»

Στην κριτική γίνεται αναφορά στα μικρά σε διάρκεια κομμάτια του άλμπουμ, που χαρακτηρίζονται ως κλασικά Maiden Anthems, ενώ και για τα μεγάλα τραγούδια τα όσα γράφονται είναι θετικότατα.

Ειδικά για το 18λεπτο τραγούδι που κλείνει το άλμπουμ.

«To Empire of the Clouds είναι ουσιαστικά μία 18λεπτη Heavy Metal Opera, με τον Dickinson στο πιάνο για πρώτη φορά ενώ μία πολυτελής ορχήστρα ανθίζει μέσα στο κομμάτι και του δίνει μία κινηματογραφική αίσθηση».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το review εδώ.

https://youtu.be/CBDanCsgVkM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ