Αποθεωτικές κριτικές για το Endgame: Μια αξέχαστη συναισθηματική εμπειρία

Roxx |

Ακούστε εδώ ζωντανά το Roxx Radio


Αργά το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώθηκε το εμπάργκο των κριτικών για το Endgame των Avengers που ήρθαν να επιβεβαιώσουν τις πρώτες αντιδράσεις στα social media.H ταινία όχι μόνο εκπληρώνει τον στόχο της, αλλά ξεπερνάει τις προσδοκίες με ένα συναρπαστικό συναισθηματικό ταξίδι που θα ευχαριστήσει όλους τους φανατικούς της Marvel που παρακολούθησαν αυτή τη μεγάλη διαδρομή από το 2008 μέχρι και σήμερα.

Το σκορ στο Rotten Tomatoes τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές βρίσκεται στο 96% (με 105 κριτικές) ξεπερνώντας κατά πολύ το 85% του Infinity War.

«Η πιο συναισθηματική ταινία της Marvel και ένα αντίο γεμάτο δάκρυα», «Καταφέρνει με σχετική ευκολία μία σειρά από δύσκολα πράγματα», «Δεν έχουμε δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο σε επίπεδο franchise», «δεν είναι μόνο μία αξιοσημείωτη ταινία, αλλά και μία αξέχαστη εμπειρία», είναι μόνο μερικές από τις ατάκες που συνοδεύουν τις κριτικές.

To Endgame των Avengers κάνει πρεμιέρα σήμερα Τετάρτη σε περιορισμένο αριθμό κινηματογράφων και θα είναι διαθέσιμη για όλους από την Πέμπτη.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ