Απολογήθηκε για την κλωτσιά σε φωτογράφο ο Joss Homme: «Ήμουν εντελώς μαλάκας, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη»
News

Απολογήθηκε για την κλωτσιά σε φωτογράφο ο Joss Homme: «Ήμουν εντελώς μαλάκας, ζητώ ειλικρινά συγγνώμη»

Πολύ κακές εντυπώσεις έχει προκαλέσει το περιστατικό που δημοσιοποιήθηκε την Κυριακή, με το βίντεο που δείχνει τον Joss Homme των Queens of the Stone Age να κλωτσάει μία γυναίκα φωτογράφο την ώρα που έκανε τη δουλειά της στο Almost Acoustic Christmas του KROQ.

H Chelsea Lauren έκανε γνωστή την πρόθεση της να καταθέσει μήνυση κατά του Homme που λίγη ώρα μετά απολογήθηκε μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook.

«Ήμουν εντελώς μαλάκας και λυπάμαι ειλικρινά ελπίζω να είσαι καλά» τόνισε αρχικά απευθυνόμενος στη φωτογράφο και συνέχισε.

«Έχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή και σίγουρα χθες το βράδυ ήταν ένα από αυτά. Και για αυτό ζητώ συγγνώμη. Θέλω να είμαι καλό άνθρωπος αλλά χθες σίγουρα απέτυχα. Και αυτό σημαίνει ότι απογοήτευσα την οικογένεια μου και τους φίλους μου. Δεν θέλω ποτέ να ντρέπονται που είναι κοντά μου ή που είναι στο περιβάλλον μου. Έτσι ζητώ συγγνώμη και από τα μέλη της μπάντας μου, την μητέρα και τον πατέρα μου, τη γυναίκα μου, τον αδελφό μου και τα παιδιά μου.

Ναι, θα πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα με τον εαυτό μου νομίζω, γιατί το rock n roll είναι κάτι υπέροχο. Αλλά πρέπει να σώζει τους ανθρώπους και όχι να τους σημαδεύει.

Έτσι, Chelsea Lauren, ελπίζω να είσαι καλά και ειλικρινά ζητώ και πάλι συγγνώμη. Και καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνει ότι πρέπει να κάνεις. Απλά θέλω να ξέρεις ότι λυπάμαι».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ