Απολύθηκε από τους Stone Sour ο Jim Root
News

Απολύθηκε από τους Stone Sour ο Jim Root

Δεν μας τα λέει καλά ο Corey Taylor, αφού όπως έγινε γνωστό απέλυσε τον Jim Root από τους Stone Sour.

Ο πρώην πλέον κιθαρίστας του γκρουπ, μην ξεχνάμε ότι είναι μαζί με τον Taylor στους Slipknot κάτι που δεν ξέρουμε ακόμα πως μπορεί να επηρεάσει τις εύθραυστες ισορροπίες της μπάντας.

Η ανακοίνωση των Stone Sour αναφέρει τα εξής:

«Όπως κάποιοι απο εσάς θα έχετε μάθει μέχρι τώρα, οι Stone Sour χώρισαν τους δρόμους τους με τον Jim Root. Θέλαμε να το ανακοινώσουμε μόλις ολοκληρωθεί το άλμπουμ των Slipknot, αλλά λόγω των πρόσφατων γεγονότων, πρέπει να το επιβεβαιώσουμε και να προχωρήσουμε. Πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο και για τις δύο μπάντες και αυτό θα φανεί στο μέλλον. Θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες όταν έρθει ή ώρα».

Τα πρόσφατα γεγονότα στα οποία αναφέρεται η ανακοίνωση είναι μία απάντηση του Jim Root στο Instagram, στην ερώτηση αν συνεχίζει να κάνει διάλλειμα από τη μπάντα. Θυμίζουμε ότι ο Root δεν είχε συμμετάσχει στην μίνι περιοδεία του Φεβρουαρίου για να επικεντρωθεί στο νέο άλμπουμ των Slipknot.

«Δεν είμαι στη μπάντα πλέον. Δεν είναι απόφαση μου και δεν είμαι ευχαριστημένος με αυτό» απάντησε ο κιθαρίστας των Slipknot.

Λίγο μετά την ανακοίνωση των Stone Sour ο Corey Taylor έγραψε στο Twitter: «Ο Jim και εγώ δουλεύουμε ακόμα στο νέο άλμπουμ των Slipknot το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο».

Είναι κάτι παραπάνω από προφανές βέβαια ότι οι σχέσεις των έχουν διαταραχθεί, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ήταν μαζί στους Stone Sour από τα πρώτα τους βήματα και η απουσία του Root από μερικές συναυλίες για να επικεντρωθεί στους Slipknot δεν μοιάζει αρκετά σημαντικός λόγος για το διαζύγιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ