Αποκαλυπτικές εικόνες από τα γυρίσματα του Flash
News

Αποκαλυπτικές εικόνες από τα γυρίσματα του Flash

Τα γυρίσματα της ταινίας του Flash βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη αυτή την εποχή και μία σκηνή στο Λονδίνο μας προσέφερε μπόλικο υλικό από τους πρωταγωνιστές.

Ο Έζρα Μίλερ θα είναι φυσικά ο πρωταγωνιστής και θα υποδυθεί τον Flash ξανά μετά τα Dawn of Justice και Justice League, όμως η ταινία που θα βασίζεται στο Flashpoint, αναμένεται να ανοίξει για τα καλά το Multiverse κάνοντας εφικτές της παρουσίες ηθοποιών από διαφορετικές εποχής της DC, όπως αυτή του Μάικλ Κίτον.

Ο ηθοποιός επιστρέφει στο ρόλο του Bruce Wayne/Batman και έχουμε τις πρώτες εικόνες που τον δείχνουν στα σκαλιά ενός δικαστηρίου να έχει μία συζήτηση με τον Barry Allen.

Από την ίδια σκηνή έχουμε και τις πρώτες εικόνες της  Sasha Calle στο ρόλο της Supergirl με μία στολή που έχει αρκετά στοιχεία με αυτή του Χένρι Κάβιλ στο Man of Steel.

Τέλος, στη φωτογραφία που ακολουθεί, έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Όπως θα δείτε στο αριστερό του χέρι ο Barry Allen φοράει ένα μεγάλο χρυσό δαχτυλίδι και μέσα σε αυτό είναι η νέα στολή του. Δεν χρειάζεται δηλαδή να την φοράει μέσα από το κοστούμι του και είναι κάτι που έχει καταγραφεί στα κόμικ από πολύ παλιά. Η νέα ταινία του Flash θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 4 Νοεμβρίου του 2022.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: