Αποχώρησε ο τραγουδιστής από τους Asking Alexandria
Music

Αποχώρησε ο τραγουδιστής από τους Asking Alexandria

Το τρίτο άλμπουμ των Asking Alexandria, From Death to Destiny, ήταν αυτό που τους προσέφερε και τη μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία αφού έφτασαν στο νούμερο των αμερικανικών chart, αν και Άγγλοι στην καταγωγή.

Όμως η μπάντα που έμπαινε αυτή την εποχή στη διαδικασία ετοιμασία του νέου της άλμπουμ, είναι πλέον σε αναζήτηση τραγουδιστή.

Ο Danny Worsnop με την παρακάτω επιστολή έκανε γνωστή την αποχώρηση του από τη μπάντα.

«Προς όλους τους φίλους και οπαδούς: Θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι πλέον εγώ και οι Asking Alexandria χωρίσαμε τους δρόμους μας.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια κάναμε φανταστικά πράγματα και δημιουργήσαμε κάτι ξεχωριστό. Τώρα εγώ, όπως και παλιά, θέλω το καλύτερο για τη μπάντα και αυτό δεν είμαι εγώ.

Οι Asking Alexandria θα συνεχίσουν να περιοδεύουν ολόκληρη τη χρονιά και θα δουλέψουν πάνω σε νέο άλμπουμ.

Θα αγαπώ και θα υποστηρίζω πάντα τους Asking Alexandria και περιμένω με αγωνία να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον για αυτούς.

Είμαι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου που είναι οι We Are Harlot και θα σας δούμε όλους στο δρόμο».

Οι We Are Harlot κινούνται σε πιο hard rock μονοπάτια και μπορείτε να δείτε το βίντεο που κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες ακριβώς από κάτω.

Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα ο Worsnop είχε κουραστεί από τον metalcore ήχο και ήθελε να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα.

Οι Asking Alexandria θα πρέπει να βρουν γρήγορα (αν δεν έχουν βρει ήδη) τον αντικαταστατή του, αφού έχουν πολλές προγραμματισμένες ζωντανές εμφανίσεις ανάμεσα τους και αυτές στα Rock Am Ring και Rock im Park στις αρχές Ιουνίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ