Αποχώρησε από τους Demons & Wizards ο Hansi Kürsch
News

Αποχώρησε από τους Demons & Wizards ο Hansi Kürsch

Τέλος στο πρότζεκτ των Demons & Wizards έβαλε ο Hansi Kürsch των Blind Guardian που ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη μπάντα που διατηρούσε μαζί με τον Jon Schaffer των Iced Earth από τα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Η κίνηση αυτή έρχεται ως συνέπεια των προβλημάτων που έχει ο Schaffer με τον νόμο μετά το ντου που έκανε στο καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου μαζί με οπαδούς του Τραμπ σε μία προσπάθεια να μπλοκάρουν την επικύρωση των αποτελεσμάτων των εκλογών.

«Ενημέρωσα τον Jon και τη Century Media την Δευτέρα ότι αποχωρώ από τους Demons & Wizards άμεσα. Η συνεργασία μου με τον Jon στους Demons & Wizards τελείωσε» αναφέρει στην ανακοίνωση του.

Οι Demons & Wizards έβγαλαν το πρώτο τους ομώνυμο άλμπουμ πίσω στο 2000 όταν τόσο οι Iced Earth αλλά και οι Blind Guardian ήταν στα ντουζένια τους, για να ακολουθήσει το Touched by the Crimson King το 2005. Το τρίτο και τελευταίο άλμπουμ τους κυκλοφόρησε τη χρονιά που μας πέρασε.

Ο Jon Schaffer παραμένει κρατούμενος με έξι κατηγορίες να τον βαραίνουν και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να μεταφερθεί στην Ουάσιγκτον και να παρουσιαστεί στο δικαστήριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ