Από το trailer και μόνο λέμε ότι αυτή θα είναι από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς!
News

Από το trailer και μόνο λέμε ότι αυτή θα είναι από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς!

Ο τίτλος της ταινίας είναι The Girl on the Train και την είχαμε βάλει στη λίστα με τις ταινίες που περιμένουμε πως και πως μέσα στο 2016.

Τώρα που είδαμε και το πρώτο trailer ο ενθουσιασμός μας μεγάλωσε. Ακολουθεί η περιγραφή της ταινίας που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο που έγινε best seller το 2015.

Η Ρέιτσελ παίρνει το ίδιο τρένο κάθε πρωί. Ξέρει ότι θα σταματήσει στον ίδιο σηματοδότη, την ίδια ώρα, και θα αντικρίσει τα ίδια σπίτια δίπλα στις ράγες. Αρχίζει, μάλιστα, να νιώθει οικεία με το ζευγάρι που ζει σ’ ένα από αυτά. «Τζες» και «Τζέισον» τους αποκαλεί. Η ζωή τους, στα δικά της μάτια, είναι τέλεια. Μακάρι να μπορούσε και η Ρέιτσελ να είναι τόσο ευτυχισμένη.

Και μια μέρα βλέπει κάτι που τη σοκάρει. Κρατάει μόλις μία στιγμή μέχρι να ξεκινήσει και πάλι το τρένο, αλλά είναι αρκετό. Κι αυτό αλλάζει τα πάντα. Τώρα η Ρέιτσελ έχει την ευκαιρία να γίνει μέρος της ζωής που παρακολουθούσε από μακριά. Τώρα ήρθε η ώρα να το καταλάβουν κι εκείνοι: είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κορίτσι του τρένου…

Πρωταγωνιστεί η Έμιλι Μπλαντ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ