Από το Game of Thrones στη σειρά του Obi-Wan

Roxx |

H Indira Varma, γνωστή από τις συμμετοχές της στα Game of Thrones και For Life, συμφώνησε και θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά για τον Obi-Wan που ετοιμάζει η LucasFilm για το Disney Plus. Λεπτομέρειες για το ρόλο της 47χρονης ηθοποιού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές όπως και γενικά για την πλοκή.

Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι η σειρά θα εξελίσσεται στο διάστημα μετά την τελευταία ταινία των prequel του George Lucas και του A New Hope.O Ewan McGregor επιστρέφει φυσικά στο ρόλο του Obi-Wan και μαζί του θα είναι ο Hayden Christensen που θα υποδυθεί τον Darth Vader, όπως ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο στην Investor Day της Disney.

Τα γυρίσματα για τη σειρά που δεν αναμένεται πριν το 2022 αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στην Άνοιξη, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Deborah Chow που πέρασε από τη σκηνοθετική καρέκλα σε δύο επεισόδια της πρώτης σεζόν του Mandalorian.

Το σύμπαν του Star Wars αναμένεται να ανοίξει ακόμα περισσότερο τα επόμενα χρόνια αφού ετοιμάζονται συνολικά δέκα σειρές που θα προβάλλονται από το Disney Plus. Η πρώτη από αυτές που θα δούμε μάλιστα φέτος είναι το The Book of Boba Fett ενώ η πρώτη ταινία της νέας εποχής θα είναι το Rogue Squadron που θα σκηνοθετήσει η Πάτι Τζένκινς και αναμένεται τα Χριστούγεννα του 2023.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ