Όταν οι Metallica ήρθαν για δεύτερη φορά στην Ελλάδα
News

Όταν οι Metallica ήρθαν για δεύτερη φορά στην Ελλάδα

Ήταν 12 Ιουνίου του 1999 όταν οι Metallica ήρθαν για δεύτερη φορά στη χώρα μας, στο πλαίσιο τότε της περιοδείας τους για την προώθηση του Garage Inc. Το συγκρότημα εμφανίστηκε στην κατάμεστη Ριζούπολη με support τους Monster Magnet που είχαν μόλις κυκλοφορήσει το Powertrip οπότε ήταν και αυτοί στα ντουζένια τους.

Ήταν φυσικά μια ευκαιρία να τους δει από κοντά κόσμος που δεν τα είχε καταφέρει έξι χρόνια νωρίτερα στη Νέα Σμύρνη και θα περνούσαν άλλα οκτώ μέχρι να επιστρέψουν στη χώρα μας, απουσία-ρεκόρ τότε, όμως αυτό πλέον έχει σπάσει. Κι αυτό γιατί μετράμε ήδη 13 χρόνια από την τελευταία τους επίσκεψη και επειδή δεν βρισκόμαστε ούτε στο πλάνο για το 2024, η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη πάει για τουλάχιστον το 2025.

Στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε πλάνα από τη συναυλία μέσα από εκπομπές της εποχής και αμέσως μετά τις επίσημες φωτογραφίες της βραδιάς που έχει ανεβάσει το συγκρότημα στο επίσημο site του. Προς το παρόν ζούμε με τις αναμνήσεις.


Η δεύτερη μέρα του Download Festival έδειξε ότι υπάρχει ζωή και μετά τους Metallica

Παράπονα από κατοίκους 25 χιλιόμετρα μακριά για τον ήχο των Metallica 

Λύθηκε το μυστήριο με την αλλαγή στους In Flames λίγο πριν το Release

Ο τραγουδιστής των Trivium πήδηξε από τη σκηνή για να σώσει οπαδό


Ακολουθήστε το Roxx στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι νέα για μουσική, σειρές και ταινίες. Ακολουθήστε μας στο spotify για νέα μουσική κάθε εβδομάδα. Στο instagram μας βρίσκετε εδώ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Tags: